Juventus trainingspak kinderen 2021-2022

Ook dit seizoen is het adidas Juventus trainingspak 2021-2022 voor kinderen weer in verschillende kleuren beschikbaar! De club uit Turijn draagt dit seizoen weer verschillende trainingspakken voor verschillende gelegenheden en deze kun je bestellen in de volgende kindermaten: 128,140, 152, 164 en 176! In dit artikel bespreken we niet alleen hoe de Juventus trainingspakken voor kinderen eruitzien, maar ook voor welke gelegenheid deze gedragen worden en natuurlijk ook wat de prijs is.

Zwart/oranje Juventus trainingspak 2021-2022

De eerste Juventus collectie van dit seizoen werd in juni van dit jaar gepresenteerd. Deze collectie bevat ook een trainingspak welke door de selectie van trainer Massimiliano Allegri vooral werd gedragen tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande de wedstrijden in de voorbereiding van dit seizoen. Dit betreft het zwart/oranje Juventus trainingspak, welke gebaseerd is op het TIRO template van adidas. Ieder seizoen gebruikt het Duitse sportmerk een ander standaard design voor alle profclubs waar het kledingsponsor van is. Alle trainingspakken van adidas hebben hetzelfde ontwerp, maar dan met andere kleuren en logo's. De training sweater van het Juventus trainingspak voor kinderen is zwart en bevat fel oranje (door adidas ook wel ''Turbo'' genoemd). De oranje accenten komen vooral tot uiting in de adidas strepen, welke over de schouders en een groot deel van de mouwen lopen. Ter hoogte van het midden van de mouwen hebben deze strepen een fading design, omdat dit gedeelte een gaasje bevat. Dit is kenmerkend voor het adidas TIRO21 template. De training sweater heeft verder een hoge hals met een rits tot de borst en de logo's van de club en adidas staan in het wit op de borst. De training sweaters van adidas bevatten bovendien aan de onderkant van de mouwen duimgaten voor de ideale fit. Dit Juventus trainingspak wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroek met aan de zijkanten dezelfde oranje trademark strepen als op de mouwen van de sweater. Ook op de Juventus trainingsbroek zijn de logo's van de club en adidas wit. Verder heeft de trainingsbroek van Juve de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm naar wens aangepast kan worden.

  • De bovenkant van de trainingsbroek is bovendien voorzien van twee zakken met een rits.

  • De broek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de kuiten en enkels valt.

  • De pijpen van de broek bevatten enkelritsjes, waardoor je de broek nog makkelijker over sneakers of schoenen aan en uit kunt doen.

  • Alle Juventus trainingspakken zijn dit jaar weer voorzien van de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in het materiaal van het pak verwerkt en zorgt voor het transport van vocht naar de buitenkant van het pak. Daarnaast heeft deze technologie een ventilerend effect.

Dit trainingspak is overigens ook in het zwart/beige en wit/zwart beschikbaar. 

Juventus Champions League trainingspak kinderen 2021-2022

Dit is niet het enige Juventus trainingspak voor kinderen. ''I Bianconeri'' draagt in de aanloop naar de Champions League wedstrijden namelijk het Juventus Champions League trainingspak. Dit pak werd in september gepresenteerd en heeft een andere kleurencombinatie. Dit pak is in stijl van de kleuren van het uittenue dat de club draagt tijdens de uitwedstrijden in het miljardenbal. Bovendien is dit trainingspak gebaseerd op een ander template, namelijk het Condivo21 template. Ook dit pak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. De training sweater is volledig blauw (Bold Blue) met fel gele accenten. De zijkanten van de training top bevatten gele meshpanels en ook het vlak op de schouders is geel. In dit vlak zijn donkerblauwe adidas strepen verwerkt en bovendien wordt dit vlak afgesloten door een diagonale donkerblauwe band. Het trainingspak bevat ook monochrome logo's. Dit betekent dat de logo's op het pak in stijl zijn van de kleuren van de sweater en de trainingsbroek. Het adidas logo is een combinatie van wit en geel en het clublogo op de linkerborst is ook geel. De training sweater heeft verder dezelfde technische details als het andere Juventus trainingspak. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek. Deze breok bevat ook een geel vlak met diagonale afloop aan de zijkanten, waarin de adidas strepen zijn verwerkt. De logo's van de club en de kledingsponsor op deze trainingsbroek zijn ook geel(/wit). De trainingsbroek heeft verder ook dezelfde functionele kenmerken als de broek van het andere pak.

Juventus trainingspak met trainingsjack voor kinderen

Je kunt er ook voor kiezen om het Juventus trainingspak voor kinderen met een trainingsjack te bestellen. Dit betreft eigenlijk het Juventus presentatiepak. Dit pak wordt op een ander moment gedragen dan de trainingspakken die we eerder besproken hebben. Het presentatiepak wordt namelijk gedragen wanneer de spelers en de staf reizen naar de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden dit seizoen. Het jack van dit trainingspak is effen wit met op de schouders grijze adidas strepen en grijze logo's op de borst. Het trainingsjack bevat een doorlopende rits en heeft bovendien twee zakken aan de zijkanten. De mouwen van het jack bevatten aan de onderkant geen duimgaten. Je kunt ervoor kiezen het presentatiejack zowel met als zonder capuchon te bestellen. De trainingsbroek van dit pak is volledig zwart met witte adidas strepen en witte logo's.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de verschillende Juventus trainingspakken 2021-2022 voor kinderen, welke gedragen worden door spelers als De Ligt, Dybala, Chiesa, Locatelli, Jorge, Kean, Morata, McKenne, Ramsey, Chiellini en nog meer spelers.

Juventus trainingspak kinderen bestellen

Het Juventus trainingspak voor kinderen kun je in verschillende soorten en maten bestellen. De training sweater heeft doorgaans een prijs van € 64,95 voor kinderen, maar in de SALE bestel je deze al vanaf € 44,95. De trainingsbroek heeft een standaard prijs van € 49,95, maar naar het einde van het seizoen is deze ook al goedkoper. Het trainingspak met jack/ presentatiepak bestel je vanaf een prijs van € 99,95! Check in de onderstaande webshops ook nog meer andere Juventus trainingskleding voor kinderen. Directe levering!

Bestel het Juventus trainingspak voor kinderen direct in deze SHOP

of in de adidas winkel! 

of deze SHOP! 

 

Juventus training sweater kinderen 2021-2022

Juventus trainingsbroek kinderen 2021-2022

Juventus CL training sweater kinderen 2021-2022

Juventus Champions League trainingsbroek kinderen 2021-2022

Juventus presentatiejack 2021-2022