Juventus trainingspak Champions League 2021-202

De spelers van Juventus dragen dit seizoen het blauwe adidas Juventus Champions League trainingspak 2021-2022 tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. In de groepsfase van het kampioenenbal neemt het team van trainer Massimo Allegri het op tegen Chelsea, Zenit St. Petersburg en Malmö FF in poule H. Het Champions League trainingspak bestaat ook dit seizoen weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Champions League training sweater Juventus 2021-2022

Het Juventus Champions League trainingspak 2021-2022 heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 21 template en heeft dezelfde kleuren als het Juventus 3e voetbalshirt 2021-2022 en dus ook de kleuren van de stad Turijn. De training sweater is volledig blauw en bevat op de mouwen een geel vlak, waarin drie blauwe adidas strepen zijn verwerkt. De zijkanten van de training sweater zijn bovendien uitgerust met brede gele panels. Het Juventus logo op de linkerborst is ook geel en deze kleur komt ook terug in het adidas performance logo op de rechterborst, welke een combinatie van geel en wit is. De training sweater heeft verder alle gebruikelijke functionele kenmerken. De sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kun je deze verbergen onder een speciaal vlak. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Hierdoor valt de training top nog strakker om het lichaam. De achterzijde van de Juventus training sweater is iets langer, zodat dit wat extra bescherming biedt.

Trainingsbroek Champions League Juventus 2021-2022

Het nieuwe Juventus trainingspak wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten ook een geel vlak. Dit gele vlak loopt schuin af en bevat ook blauwe adidas strepen. Op de bovenkant van de pijpen van de broek staan de logo's van adidas en de club uit Turijn in het geel. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de Juventus Champions League trainingsbroek 2021-2022 is uitgerust met een tailleband. Deze band bevat een trekkoord en hiermee kun je zelf de pasvorm van de trainingsbroek aanpassen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • De onderkant van de pijpen van deze broek bevat enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over voetbalschoenen of sneakers aan- en uit kunt doen.

  • Deze trainingsbroek is bovendien uitgerust met twee zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • Zowel de broek als de training sweater bestaan voor 100% uit polyester, waarin de adidas AeroReady technologie is verwerkt. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te sporten/trainen of om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het blauw/gele adidas Juventus trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als de Ligt, Locatelli, Moise Kean, Chiesa, Dybala, Morata, Kayo Jorge, Bonucci, Chiellini en nog meer spelers.

Juventus Champions League trainingspak bestellen

Het Juventus Champions League trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze pakken zijn iets duurder dan het andere Juventus trainingspak. Voor volwassenen is de training sweater € 80,- en voor kinderen € 70,-. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 60,-. Dit pak kun je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Juventus trainingspak altijd in de adidas SHOP!

of deze SHOP

of deze fanshop!

 

Champions League training sweater Juventus 2021-2022

 

Champions League training sweater Juventus 2021-2022

Juventus Champions League trainingsbroek 2021-2022