Juventus trainingsjack 2021

De spelers van Juventus dragen vanaf nu een nieuw trainingsjack. De nieuwe Juventus collectie voor de tweede seizoenshelft van 2020-2021 is namelijk officieel gelanceerd door adidas en de Italiaanse kampioen. Deze collectie bevat een tweetal nieuwe trainingsjack. Het anthem trainingsjack wordt door de spelers gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden van januari tot en met mei 2021. Het graphic trainingsjack wordt vooral door de wisselspelers gedragen in deze periode.

Juventus anthem trainingsjack 2021

Het Juventus anthem trainingsjack 2021 is dit jaar geheel wit met zowel zilveren, oranje als navy blauwe accenten. De adidas strepen staan op deze trainingsjacks over de gehele lengte van de mouwen. Aan de bovenkant zijn deze strepen zilver en aan de onderkant oranje. De logo’s van de club van trainer Andrea Pirlo en het Duitse sportmerk op de borst zijn donkerblauw. Het jack is verder voorzien van een hoge hals met doorlopende rits en is super licht. Bovendien is het jack uitgerust met een meshvoering. De onderzijde van het jack bevat een tailleband, waardoor het Juventus trainingsjack 2021 naadloos aansluit op het lichaam. Ook de cuffs aan de onderzijde van de mouwen bewerkstelligen dit effect. Bovendien is dit jack aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits om je spullen in op te bergen

Oranje/zwart trainingsjack Juventus 2021

Het Juventus graphic trainingsjack 2021 is geheel in stijl van de kleuren van het Juventus 3e shirt 2020-2021. De body van de training top is overwegend zwart en bevat een camouflage achtige print in het oranje. Ook de mouwen van deze training sweater heeft twee verschillende kleuren. De strepen zijn aan de bovenkant wit en ter hoogte van het midden zilver. Dit trainingsjack heeft ook een hoge hals, maar de rits loopt alleen door tot de borst. Een ander kenmerk van de Juventus training sweater is dat de mouwen aan de onderzijde duimgaten bevatten, voor de perfecte pasvorm. De logo’s van Juventus en adidas op de borst zijn wit.  Een ander kenmerk van de nieuwe Juventus trainingstrui is dat deze aan de achterzijde wat langer is, voor een optimale bescherming. Beide jacks zijn voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en ventilatie. Beide jacks zijn onderdeel van het adidas Primegreen programma, wat betekent dat deze gemaakt zijn van een gerecycled polyester. De nieuwe Juventus trainingsjacks zijn perfect te combineren met de trainingsbroek van het roze Juventus trainingspak 2021.

Juventus trainingsjack 2021 bestellen

De nieuwe Juventus trainingsjacks kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het anthem trainingsjack is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 79,95. Het graphic trainingsjack kun je alleen voor volwassenen bestellen en heeft een prijs van € 80-. Check ook andere Juventus trainingskleding in de onderstaande winkels.   

Bestel deze nieuwe trainingsjacks direct in deze winkel! 

of deze SHOP

of de officiële adidas SHOP! 

Juventus anthem trainingsjack 2021

Juventus graphic trainingsjack 2021