Juventus presentatiepak Champions League 2019-2020

De nieuwe Juventus Champions League collectie is gelanceerd. Deze nieuwe collectie bevat niet alleen een nieuw trainingspak, ook een presentatiepak. Dit nieuwe presentatiepak wordt door het keurkorps van trainer Maurizio Sarri gedragen tijdens het reizen naar de Champions League wedstrijden gedurende 2019-20. In het presentatiepak zien we de spelers na afloop van de wedstrijden in het kampioenenbal ook vaak de interviews geven en een deel van de technische en medische staf draagt ook het presentatiepak. Het pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Juventus presentatiejack en trainingsbroek Champions League

Het Juventus Champions League pak voor 2019-2020 is een combinatie van donkergrijs en lichtblauw. Deze tint lichtblauw wordt door adi ‘’ENERGY AQUA’’ genoemd. Deze babyblauwe accenten zijn te vinden in de drie strepen van adidas over de mouwen van het trainingsjack van het Juventus Champions League trainingspak. Ook de logo’s van adidas en de club op de borst hebben deze kleur. Het Juve trainingsjack wordt verder gekenmerkt door de hoge hals en doorlopende rits. Op de borst bevindt zich ook een vlakke v-baan. Verder is het Juventus presentatiejack voor de Champions League wedstrijden uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. De band aan de onderkant van het Juventus trainingsjack zorgt ervoor dat het jack naadloos aansluit op het lichaam. Het Juventus Champions League presentatiepak wordt compleet gemaakt door de zogenaamde Ultimate trainingsbroek. Deze broek heeft dezelfde kleuren als het trainingsjack. De broek is geheel donkergrijs met lichtblauwe adi strepen en lichtblauwe logo’s. De Juventus trainingsbroek bevat verder enkelritsen aan de onderkant en heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek met name strak om de enkels en kuiten valt. De onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De bovenkant van de Juventus trainingsbroek is uitgerust met een tailleband en ook de broek bevat twee zakken. De nieuwe Juventus trainingskleding is ook dit seizoen weer uitgerust met de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus presentatiepak, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Mandzukic, Chiellini, De Ligt, Ramsey en nog meer sterspelers. Check ook het Champions League ZNE anthem trainingsjack van Juventus.

Juventus Champions League presentatiepak kopen

Het grijze Juventus trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu alleen voor volwassenen kopen. Dit kan alleen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het trainingsjack is € 69,95 en de prijs van de trainingsbroek is € 74,95. Check bovendien nog andere producten uit de CL collectie van Juventus in deze shops. Directe levering!

Bestel het presentatiepak van Juve direct in DEZE WINKEL 

of deze SHOP