Juventus Champions League trainingspak 2019-2020

Juventus en adidas hebben dit weekend het nieuwe Champions Leauge trainingspak voor 2019-2020 gelanceerd. Dit pak wordt door de Italiaanse kampioen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Het Champions Leauge pak wordt alleen rondom de wedstrijden in het miljoenenbal gedragen. Eerder werd door adidas al een ander Juventus trainingspak gereleased. De Champions League collectie is traditioneel wat duurder dan de regulier collectie van het merk. Benieuwd naar de details? Check!

Grijs/lichtblauwe Juventus training top en trainingsbroek 2019-2020

Het nieuwe Juventus Champions League trainingspak voor 2019-2020 is een combinatie van donker grijs en lichtblauw. De aqua blauwe accenten komen met name terug in de drie adidas strepen en de logo’s van JUVE en adidas op de borst. De drie adidas strepen lopen vanaf de schouder tot de ellebogen. Verder is de training sweater van het Juventus Champions League pak uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De andere Juventus pakken van dit seizoen bevatten wel een hoge hals, maar geen rits. De mouwen zijn aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten en dit zorgt ervoor dat de Champions League training top van Juventus strak om het lichaam valt. De raglanmouwen dragen hier ook aan bij. De Champions League trainingstrui van Juventus is gemaakt van een stretchy stof, wat als voordeel heeft dat de sweater naadloos aansluit op het lichaam.

De trainingsbroek van het nieuwe Juventus Champions League trainingspak voor 2019-2020 heeft ook deze kleurencombinatie. De broek is donker grijs met aqua blauwe details. De drie strepen op de broek en de logo’s op de trainingsbroek hebben deze kleur. Verder heeft de Juventus Champions League trainingsbroek de gebruikelijke details. De broek bevat aan de bovenkant een tailleband, waarmee je de fit van de broek aan kunt passen. De onderkant van de broek bevat enkelritsen en dit zorgt ervoor dat je de broek makkelijk aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen en sneakers. Verder hebben de trainingsbroeken van adidas ook dit jaar weer de bekende tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name lekker strak valt rondom de enkels en kuiten. De Juventus trainingsbroek is bovendien uitgerust met twee zakken en is ook gemaakt van een stretchy stof.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus Champions League pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Ligt, Ronaldo, Ramsey, Chiellini, Dybala, Buffon, Mandzukic, Rabiot, Demiral en nog meer sterspelers.

Juventus Champions League trainingspak kopen

Het grijs/blauwe Juventus trainingspak kun je alleen voor volwassenen kopen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De trainingsbroek en training top kunnen los van elkaar besteld worden. De training top heeft een prijs van € 89,95 en de trainingsbroek is € 74,95. In totaal scoor je het Juventus Champions League trainingspak dus voor een prijs van€ 165,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Juventus trainingspak direct in DEZE WINKEL 

of deze SHOP 

Juventus Champions League trainingspak 2019-20