Het Juventus Champions League trainingsjack 2019-2020

Adidas en Juventus hebben dit weekend weer een speciale Champions League collectie voor 2019-2020 uitgebracht. Deze kleding wordt exclusief door de spelers gedragen in de aanloop naar de wedstrijden in het miljoenenbal. In de items gaat de club uit Turijn weer op jacht naar de eerste Champions League winst sinds 1996. De nieuwe adidas Champions League collectie van Juventus bevat ook dit jaar weer een speciaal trainingsjack. Dit jack wordt door de sterren van ‘’I Bianconeri’’ met name gedragen bij het betreden van het veld voorafgaande aan de Champions League wedstrijden dit seizoen.

Juventus anthem Champions League ZNE jack 2019/20

Het nieuwe Juventus anthem trainingsjack voor 2019-2020 bevat details van het nieuwe 3e shirt van de Italiaanse kampioen. De logo’s van adidas en Juventus op de borst zijn namelijk aqua blauw en dit is ook de kleur van het Juventus 3e shirt voor 2019-2020. Verder is het Juventus Champions League jack geheel wit (CORE WHITE). Dit is een iets donkere tint wit, tegen het grijze aan. Het Juventus Champions League jack heeft verder alle kenmerken van het zogenaamde ZNE template. Het trainingsjack bevat een doorlopende rits en een hoge hals met een capuchon. In deze zogenaamde scubacapuchon kun je je heerlijk verstoppen wanneer het koud is. De mouwen van het Juventus Champions League jack bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat het jack nog strakker om het lichaam valt. De zijkanten van het jack zijn ook weer uitgerust met twee zakken. Opvallend is dat de anthem jacks van adidas als één van de enige items van het Duitse sportmerk geen trademark strepen van adidas bevat. Het jack bevat aan de onderkant een band, zodat de top naadloos op het lichaam aansluit. Het jack is perfect te combineren met de trainingsbroek van het nieuwe Juventus Champions League trainingspak. Deze trainingsbroek is donker grijs met aqua blauwe details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwste Juventus trainingsjack, dat dus exclusief tijdens het kampioenenbal gedragen wordt. 

Juventus Champions League trainingsjack 2019-20 bestellen

Het nieuwe Juventus anthem trainingsjack kun je vanaf nu alleen bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Mocht je geïnteresseerd zijn in het jack, dan mag je aardig in de buidel tasten. Het jack heeft een prijs van maar liefst € 130,-. Check ook andere Juventus producten in deze shops! Directe levering

Bestel het nieuwe Juventus ZNE anthem trainingsjack direct in DEZE WINKEL 

of deze SHOP