4 juli 2017

Juventus presentatiepak 2017-2018

In navolging van het nieuwe trainingspak van de club uit Turijn, hebben adidas en de Italiaanse kampioen ook het nieuwe presentatiepak voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit is het pak dat de spelers dragen tijdens de voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden dit seizoen. In dit trainingspak zien we de spelers vaak in het hotel, het reizen naar de wedstrijden of zien we de spelers van ''I Bianconeri'' de pers te woord staan na afloop van de wedstrijden of draagt een deel van de technische of medische staf van het elftal dit pak. Het presentatiepak is gemaakt van een wat dikker, woven polyester en bestaat ook dit jaar weer uit een jack met capuchon en een wat wijdere trainingsbroek. Check hieronder alle details van het nieuwe pak.

Blauw Juventus presentation pak 2017-2018

Het trainingsjack of presentatiejack van het nieuwe pak is overwegend donker blauw. Door adidas wordt deze kleur ''blue night'' genoemd. Het jack wordt gekenmerkt door een capuchon en op de borst staan de logo's van adidas en de club. Het logo van de ''Oude Dame'' betreft het nieuwe logo van de club, welke vanaf dit seizoen op alle Juventus kleding staat. Dit embleem bestaat uit de letter J met daarboven de naam van de club. De drie strepen van adidas zijn op het presentatiejack bijna niet zichtbaar, omdat deze dezelfde kleur hebben als het jack. Wel bevat het jack een subtiele gele lijn net onder de borst. Hiermee bevat het presentatiepak alle kleuren van het nieuwe uitshirt. Verder is het jack uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten en bevat de onderkant van het jack een tailleband, welke strak om de taille valt. Het nieuwe presentation suit wordt compleet gemaakt door een wat wijdere, woven trainingsbroek. Deze broek heeft een wat wijdere pasvorm en bevat aan de zijkanten ook weer blauwe adidas strepen. De broek is bovendien uitgerust met de logo's van de club en adidas. De bovenkant van de woven broek bevat een elastische band met taille, waardoor je zelf de pasvorm wat aan kan passen. Wat bovendien handig is aan de presentatiebroek,is dat deze aan de onderkant uitgerust is met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen.

Dit pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Mandzukic, Dybala, Khedria, Higuain en andere sterspelers. Dit pak is zowel perfect om in te trainen als casual te dragen voor de echte JUVE fan. Dit pak is van een woven polyester gemaakt en is ook uitgerust met de Climacool technology van adi. Voordelig aan deze technologie is dat deze zorgt voor ventilatie en vochtafvoer. Check ook het nieuwe trainingspak van de Italiaanse kampioen. Dit is het pak waarin de spelers dit seizoen ook echt trainen. Of check het blauwe jack, waarmee de spelers het veld betreden. 

Juventus presentatiepak kopen

Het nieuwe presentatiepak van Juventus voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en de broek een prijs van € 49,95. Het jack is voor KIDS €69,95 en de broek € 39,95. Wil je andere Juventus producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe JUVE presentatiepak exclusief in de officiële Juventus shop

of deze JUVE WINKEL!