Juventus en adidas lanceren blauw anthem trainingsjack voor uitwedstrijden 2017-2018

De spelers van Juventus dragen dit seizoen ook een speciaal anthem trainingsjack met capuchon wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit jack werd vandaag door de club gelanceerd. Eerder lanceerden adidas en de club uit Turijn al eenzelfde soort jack voor de thuiswedstrijden van de club. Tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe uitshirt werd er een nieuw anthem trainingsjack gepresenteerd, die de spelers dragen bij het betreden van het veld gedurende 2017-2018. Dit jack wordt door de spelers bovendien gedragen tijdens het afspelen van het Champions League anthem dit seizoen. Check hieronder alle informatie over het jack met een, naar onze mening, gave kleurencombinatie.

Blauw Juventus trainingsjack met capuchon 2017-2018

Het nieuwe anthem squad jack van Juventus voor de uitwedstrijden van 2017-2018 is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt en daarmee ook geheel in stijl van de kleuren van Turijn. Het jack is namelijk overwegend helder blauw. Deze kleur wordt door adidas ''collegiate navy'' genoemd. Bovendien bevat het jack gele accenten. Deze gele details komen terug in de voering van de driedelige capuchon, waarin je je lekker kan verbergen. Ook het logo van Juventus op de linker borst heeft deze kleur. Vanaf dit seizoen draagt de club een geheel nieuw logo op de trainingskleding en tenues. Dit logo bestaat uit de letter J met daarboven de naam van de club. Op beide mouwen bevindt zich een horizontale gele streep. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen ook perfect mee met de bewegingen van de armen, waardoor je geen bewegingsvrijheid verliest. Opvallend is dat op alle anthem jacks het logo van adidas op de linker mouw is geplaatst en deze jacks niet de drie strepen van het Duitse sportmerk bevatten. Hierdoor hebben deze trainingsjacks een cleane uitstraling. De zijkanten van de jacks bevatten kangoeroezakken, welke lekker diep zijn. De binnenkant van de jacks bevatten ook een zakje waarin je spullen op kan bergen. De jacks bestaat uit een combinatie van katoen (70%) en polyester (30%), waardoor deze een heerlijk zacht gevoel heeft als je deze aan hebt.

Eerder lanceerden adidas en Juventus al een zwart anthem trainingsjack, welke de spelers dragen in de aanloop naar de thuiswedstrijden dit seizoen. Check bovendien het nieuwe Juventus trainingspak, waarin de spelers dit seizoen trainen.

Juventus trainingsjack kopen

Het blauwe Juventus anthem trainingsjack voor 2017-2018 kan je direct kopen. Dit jack is alleen voor volwassenen te koop en dat kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het trainingsjack is € 89,95. Wil je andere trainingskleding van Juventus kopen of het nieuwste tenue? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe JUVE anthem trainingsjack exclusief in de officiële Juventus shop

of deze JUVE WINKEL!