6 december 2018

Juventus draagt opnieuw trainingspak met gouden details in 2019

Met een fiere voorsprong op de naaste belagers Napoli en Inter Milan staat er voor Juventus niks in de weg om voor de 35ste keer in de competitie kampioen van Italië te worden. De club won de afgelopen vier seizoenen ook al de Coppa Italia en de club snakt naar het winnen van de Champions League. De laatste keer dat de club uit Turijn de beker won, was in 1996 ten faveure van Ajax. Een aantal keer was Juventus er dichtbij, maar dit seizoen moet het echt gebeuren. Het binnenhalen van Cristiano Ronaldo was stap één, maar ook adidas draagt qua looks bij aan de successen van Juve. Dit seizoen bevat de trainingskleding gouden accenten. Deze gouden details zijn ook weer te vinden in het nieuwe trainingspak van 2019! Dit pak bespreken we hieronder.

Wit/goud Juventus training sweater 2019 en trainingsbroek

Jaarlijks lanceren adidas en Juve een nieuw trainingspak rondom deze periode. Dit betreft het pak die gedragen wordt in de tweede seizoenshelft van 2018-2019, dus van januari 2019 tot mei 2019. Dit betreft bovendien het laatste pak van dit seizoen. Pas in mei wordt er weer een nieuwe collectie bekend gemaakt voor het seizoen 2019-2020. Het nieuwe Juventus pak voor 2019 borduurt voort op de successen van de verkoop van het pak van eerder dit seizoen. Ook het Juventus trainingspak van 2019 bevat namelijk gouden details. De drie adidas trademark strepen op de training top of, zoals adidas het noemt, het training sweatshirt zijn zwart en ook het adidas performance logo op de rechter borst is goud. Verder is de training top van het nieuwe Juventus pak geïnspireerd door het bekende adidas Condivo 18 template. De training top bevat namelijk een brede, diepe V-hals. Kenmerkend voor het template zijn ook de duimgaten aan de onderkant van de mouwen, waardoor de top weer lekker strak om de armen valt. Hier dragen ook de raglanmouwen weer aan toe.

Aan de trainingsbroek hebben adidas en I Bianconeri niks veranderd. Deze trainingsbroek is zwart met aan de zijkanten gouden adidas stripes. Andere kenmerken van de nieuwe Juventus trainingsbroek zijn de tailleband aan de bovenkant, de enkelritsen aan de onderkant en de strakke fit rondom de enkels en kuiten. Uiteraard prijken op de trainingsbroeken ook weer de logo's van Juve en adidas en is het nieuwe trainingspak van de Italiaanse kampioen ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het stijlvolle Juventus trainingspak en check ook het nieuwe trainingsjack voor 2019, waarin adidas wel wat aan het template veranderd heeft!

Juventus trainingspak 2019 bestellen

Het wit/gouden Juventus trainingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen. Dit pak kan je alleen voor volwassenen bestellen, in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De training top heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. In totaal heeft het nieuwste Juventus trainingspak dus een prijs van € 129,90. Ben je op zoek naar andere Juventus producten? Check dan natuurlijk ook het overzicht met beschikbare Juventus producten hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe Juventus trainingspak voor 2019 in deze SHOP 

of deze winkel!