Het gouden Juventus winter trainingspak 2018-2019

Er is weer een nieuw trainingspak voor Juventus! Of nieuw? Eigenlijk is het een update van het al eerder gelanceerde pak van dit seizoen. Adidas heeft deze week namelijk het speciale winter trainingspak van Juventus uitgebracht. Dit is het pak dat door de spelers gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up van oktober 2018 tot februari 2019. Dit is ook het trainingspak waarin de wisselspelers van JUVE te zien zijn tijdens de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden dit seizoen. ‘’I Bianconeri’’ staat momenteel weer fier bovenaan en dit trainingspak moet er aan bijdragen dat de club uit Turijn ongeveer in maart al kampioen is. Wie weet?

Vind je dit pak direct vet? Het Juventus winter pak kan je direct bestellen in de officiële adidas winkel 

Juventus fleece winter training top en trainingsbroek 2018-2019

Het Juventus trainingspak voor de herfst en winter bestaat ook dit jaar weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De sweater van het pak is goud. Door de adidas wordt deze kleur officieel ‘’CLAY’’ genoemd en dit is dezelfde kleur als de kleur van het uitshirt. De training top is een update van het al bestaande pak en bevat dus ook zwarte details. De drie adi stripes op de schouders en mouwen zijn zwart en de logo’s van Juve en adidas op de borst zijn wit. Qua features heeft de trainingstrui van Juventus dezelfde kenmerken als we gewend zijn van de trainingspakken van adidas. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Het zorgt niet alleen voor de fit van een handschoen, maar ook voor een strakke pasvorm van de gehele trui. De v-hals van het eerder uitgebrachte pak is nu vervangen door een pak met een hoge hals. In deze kraag is een fleece materiaal verwerkt en dit houdt de spelers natuurlijk lekker warm tijdens de koude herfst- en winterdagen. De voor- en achterkant van de sweater bevatten ook nog een speciaal meshmateriaal, welke ook als doel heeft je warm te houden. Daarnaast zijn de Juventus training sweaters uitgerust met een extra laagje van ripstop materiaal en dit houdt de wind en regen perfect tegen.

Waar andere clubs een speciale winter trainingsbroek hebben gekregen, lijkt Juventus ‘’gewoon’’ dezelfde trainingsbroek te houden. Hierin is dus niet de Climawarm technologie van adidas verwerkt. Deze trainingsbroek is zwart met gouden trademark strepen aan de zijkanten. De adidas trainingsbroeken hebben een strakke fit en dit geldt vooral voor het gedeelte rondom de enkels en kuiten. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken en de onderkant bevat enkelritsen, zodat je de broek lekker makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Met de tailleband aan de bovenkant kan de fit van de broek aangepast worden en ook de logo’s van Juve en adi prijken op de pijpen van de trainingsbroek. Deze Juventus trainingsbroek bevat de Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Chiellini, Benatia, Dybala en nog meer sterren. Check bovendien het donker blauwe Champions League pak, dat door Juve wordt gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal!

Juventus winter trainingspak bestellen

Het nieuwe Juventus winter pak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft een prijs van € 84,95 en de broek is € 54,95. Wil je andere Juventus producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Juventus Champions League trainingspak direct in deze adidas winkel 

of deze SHOP