Juventus Champions League trainingspak 2018-2019

Juventus draagt in de Champions League een geheel nieuw trainingspak. Dit nieuwe pak werd vandaag door adidas officieel gelanceerd. De selectie van Juventus draagt dit pak tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit jaar bevatten de nieuwe pakken voor het kampioenenbal niet meer het logo van het toernooi. De nieuwe CL heeft daarnaast een nieuwe naam gekregen. Deze wordt door adidas de ULTIMATE collectie genoemd en is dan ook wat duurder. Check hieronder alles over het nieuwe pak waarin we sterren als Ronaldo, Dybala, Chiellini, Cuadrado, Can, Cancelo en nog meer sterren dit seizoen zien schitteren!

Juventus Champions League training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Juventus Champions League trainingspak voor 2018-2019 is dit seizoen een donker blauw, bijna tegen het donker grijze aan. Deze kleur wordt door adidas ''NOBLE INK'' genoemd. Daarnaast bevat zowel de training top als de trainingsbroek fel gele accenten, waardoor deze een opvallend design hebben. Op de trainingssweater staan de logo's van Juventus en adidas in het fel geel op de borst. Daarnaast zijn de drie adidas strepen over de schouders en mouwen van de Champions League trainingstop grijs. Verder bevatten de training tops de gebruikelijke kenmerken. De mouwen van de sweater betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen ook perfect mee met de armen. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Hierdoor valt de training top nog strakker om het lichaam. De ULTIMATE trainingslijn bevat dit jaar nog een extra feature. Omdat de groepswedstrijden veelal in de herfst worden gespeeld, zijn de tops uitgerust met een extra laagje. Dit laagje bestaat uit ripstop materiaal, welke wind en regen perfect tegen houdt.

Het Champions League pak van de Italiaanse kampioen wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten grijze adidas strepen en aan de zijkanten fel gele logo's. Verder heeft de broek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. De onderkant van de Champions League trainingsbroek van Juventus is uitgerust met enkelritsen. Hierdoor kan je de broek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit doen. Verder is de broek uitgerust met twee zakken en heeft de broek een toelopende fit. Dit betekent dat de broek vooral strak valt rondom de enkels en kuiten. Uiteraard bevatten deze pakken ook weer de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor een optimale prestatie van de spelers door het vochtafwerende en verkoelende effect.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe CL trainingspak van Juventus voor 2018-2019. Check ook het nieuwe Champions League uitshirt voor 2018-2019 of het eerder gelanceerde trainingspak.

Juventus Champions League trainingspak bestellen

Het nieuwe Juventus pak kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. De training tops uit de ULTIMATE collectie zijn wat duurder. De prijs van de tops is namelijk € 90,- en de trainingsbroeken zijn € 75,-. Beide items zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Juve producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Juventus Champions League trainingspak direct in deze adidas winkel 

of deze SHOP

of deze webwinkel!