7 november 2018

Het heritage Juventus anthem trainingsjack voor 2019

Heritage is alles! Dat moeten Juventus en adidas ook gedacht hebben bij het ontwerpen van het nieuwe anthem trainingsjacks voor 2019. Zoals ieder jaar lanceren adidas een speciale trainingslijn voor de tweede helft van het seizoen 2018-2019. Onderdeel van deze trainingslijn is een nieuw anthem jack. Dit betreft het trainingsjack die de sterren van I Bianconeri dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden vanaf januari 2019 tot mei 2019! Het nieuwe jack heeft niet alleen een andere kleur gekregen, maar ook een geheel nieuw design! Check het hieronder.

Wit Juventus anthem trainingsjack en trainingspak 2019

Het nieuwe Juventus anthem trainingsjack voor 2019 springt vooral in het oog door de taping over de schouders en daarmee het ontbreken van de bekende adidas stripes. De mouwen van het jack bevat een speciale band in het zwart, waarin de naam van de club uit Turijn verwerkt is. Dit geeft het jack een jaren ’80/’90 retro design. De hoofdkleur van het nieuwste Juventus anthem trainingsjack is wit, waardoor het jack in stijl is van de clubkleuren van de Italiaanse kampioen. Het anthem jack heeft verder wel de gebruikelijke kenmerken. Zo is het trainingsjasje van Juve uitgerust met een stijlvolle baseball collar en zijn de logo’s van adi en de Italianen op de borst geborduurd. De zijkanten van het Juve jack bevatten twee zakken. Adidas heeft ook voor het komende half jaar een seasonal special trainingsbroek uitgebracht. Dit is niets meer en niets meer dan een trainingsbroek die perfect bij het jack past. Deze broek is geheel zwart met aan de zijkanten twee zakken en natuurlijk ook de logo’s van Juventus en adidas. Ook op de broek ontbreken de strepen van adidas. Wel heeft de broek een getaileerde fit, wat betekent dat de nieuwe seasonal special trainingsbroek lekker strak om de benen valt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe anthem trainingsjack en pak van Juventus, welke vanaf eind dit jaar tot de zomer van 2019 gedragen wordt door sterren als Ronaldo, Dybala, Bonucci, Mandzukic, Cancelo Chiellini en andere sterren gedragen wordt. We verwachten dat meerdere adidas clubs de komende periode een nieuw anthem jack uitbrengen met ditzelfde heritage design. Check onder andere het nieuwste Bayern München trainingsjack voor 2019.

Juventus anthem jack 2019 bestellen

Het nieuwe Juventus anthem trainingsjack en de seasonal special trainingsbroek van Juve kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops! Beide items zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is € 89,95 en de prijs van de broek is € 69,95. Check ook het overzicht met beschikbare Juve producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Juventus trainingsjack voor 2019 in deze SHOP 

of deze winkel!