7 november 2018

Het Bayern München trainingsjack 2019 met unieke taping

Adidas is druk bezig met de lancering van de nieuwe trainingslijn voor 2019. Alle topclubs in het portfolio van het Duitse sportmerk dragen vanaf begin 2019 nieuwe trainingskleding. Deze kleding wordt tot het einde van het seizoen 2018-2019 gedragen. Pas medio mei/juni worden er dan weer nieuwe collecties voor het seizoen erna gelanceerd. Als vrijwel eerste item van de nieuwe 2019 lijn van Bayern München heeft het merk een anthem trainingsjack onthuld. Dit betreft het jack dat de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden van januari tot mei 2019.

FC Bayern München trainingsjack en trainingsbroek 2019

Het anthem jack is ook het trainingsjack waarin we de spelers van de Rekordmeister bijvoorbeeld zien tijdens het afspelen van de Champions League tune voor de wedstrijden in het miljardenbal. Vanaf januari dragen de spelers van Bayern een nieuw jack, die je vanaf nu al kunt kopen. Adidas heeft qua template wat veranderingen doorgevoerd in het het design van het trainingsjack en wat ons betreft komt dat het ontwerp van de jacks alleen maar tegen goede. Qua kleur zou het Bayern München jack wat ons betreft wel wat fleuriger mogen. Echter anderzijds, wat Duits is, moet je ook Duits houden. Evenals de vorige trainingslijn van Bayern München is het jack geheel grijs. Gelukkig maakt het nieuwe detail van de nieuwe jacks het helemaal goed. De nieuwste trainingsjacks van adidas bevatten namelijk een speciale retro taping over de schouders. De fans zullen er niet om rouwen dat de drie strepen in deze taping ontbreken. In plaats daarvan is de naam van de club in de strip verwerkt: FC BAYERN. Dit geeft het item een heerlijk retro design. Kenmerkend aan de jacks zijn verder de geribbelde baseball kraag, de zakken aan de zijkanten en de geborduurde logo’s van adidas en Bayern op de borst.

De anthem collectie van de adidas clubs bevat sinds dit seizoen ook een trainingsbroek, welke je perfect kan combineren met het jack, waardoor je als het ware een anthem trainingspak hebt. Deze broek wordt door adi de seasonal special trainingsbroek genoemd. Deze broek heeft dezelfde kleur als het jack. Hierop ontbreken ook de adidas strepen. Wel staan de logo’s van de club en adidas op de broek en is de nieuwste Bayern München trainingsbroek uitgerust met twee zakken. Uiteraard hebben de broeken weer een tapered fit, wat betekent dat de broek strak om de enkels en kuiten valt.

Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwste Bayern München anthem trainingsjack voor 2019. Dit betreft het laatste jack voor dit seizoen. Pas medio mei wordt er weer een nieuw collectie uitgebracht. Dit betreft dan wel de collectie voor het seizoen 2019-2020. Het Duitse sportmerk bracht vandaag ook een heritage Juventus anthem trainingsjack uit!

Bayern München trainingsjack bestellen

Het nieuwe Bayern München anthem trainingsjack voor 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Het jack heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en 2XL. Hetzelfde geldt voor de trainingsbroek. Deze heeft een prijs van € 69,95. Check ook het overzicht met beschikbare Bayern producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Bayern jack in deze SHOP

of deze winkel!