Juventus Champions League trainingspak 2022-2023

In de voorbereiding op de Champions League wedstrijden dragen de spelers van Juventus dit seizoen een gloednieuw Juventus trainingspak 2022-2023! Dit trainingspak werd vandaag tegelijkertijd met het nieuwe Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. Zoals alle adidas trainingspakken bestaat het nieuwe pak van ''I Bianconeri'' uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide items hebben het standaard adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken dit seizoen.

Juventus training sweater Champions League 2022-2023

Het Juventus Champions League trainingspak 2022-2023 is geheel in stijl van de kleuren van het Juventus 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt. De training sweater is namelijk een combinatie van roze en navy blauw (door adidas Rose Tone en Night Indigo genoemd). De all-over print heeft wat weg van opstijgende rijk. Kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template is het diagonale vlak op de zijkanten. Dit vlak is donkerblauw en bevat een diagonale witte lijn. De adidas strepen op de schouders zijn ook wit en hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adidas op de borst. Verder heeft de training sweater alle bekende functionele kenmerken. De Juventus Champions League training sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterzijde van de trainingstrui is iets langer en dit biedt de spelers extra bescherming.

Juventus trainingsbroek Champions League 2022-2023

Het nieuwe trainingspak van Juventus wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek. De Juventus adidas Condivo 22 trainingsbroek bevat hetzelfde design als de training sweater, maar donder zonder roze details. De trainingsbroek bevat namelijk dezelfde print van golven als op de trainingstrui. De adidas strepen staan in het wit op de trainingsbroek en lopen vanaf de knieën naar de onderzijde van de trainingsbroek. Ter hoogte van de heupen bevindt zich een diagonale witte lijn en ook de logo's van adidas en de club op de trainingsbroek zijn wit. De broek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de Juventus Champions League trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je de pasvorm kunt verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend of tapered design. Dit houdt in dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen.

  • Het gehele Juventus trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingskleding (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldignen van het nieuwe adidas Juventus trainingspak 2022-2023, welke vanaf nu tot het einde van het seizoen gedragen wordt. In de voorbereiding op de andere wedstrijden dragen de spelers van de club uit Turijn overigens het groene Juventus trainingspak 2022-2023.

Juventus trainingspak bestellen

Het Juventus trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels.  De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 80,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. De trainingsbroek is € 60,- voor volwassenen en € 55,- voor kinderen. In deze winkels vind je ook andere Juventus trainingskleding en natuurlijk ook de nieuwste voetbalshirts. Directe levering!

Bestel het Juventus voetbalshirt altijd in de adidas SHOP!

of deze SHOP

of deze winkel! 

Juventus Champions League trainingspak 2022-2023

Juventus trainingspak CL 2022-2023

Juventus trainingsbroek Champions League 2022-2023