Juventus trainingspak 2022-2023

De nieuwe Juventus trainingslijn 2022-2023 is officieel gepresenteerd en bevat ook weer een gloednieuw Juventus trainingspak 2022-2023. Dit trainingspak wordt door het team van trainer Massimiliano Allegri gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Ook dit jaar bestaat het trainingspak van de ''Oude Dame'' weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide items hebben een standaard template.

Juventus training sweater 2022-2023

De Juventus training sweater en de trainingsbroek hebben het standaard adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas ook voor de trainingspakken van andere voetbalclubs waarvan het kledingsponsor is: bijvoorbeeld voor de trainingskleding van Ajax, Feyenoord, Bayern München, Real Madrid, Manchester United en Arsenal. De Juventus training sweater 2022-2023 is groen (door adidas ''Active Teal'' genoemd) en bevat zowel blauwe als fel groene accenten. De adidas strepen op de schouders zijn fel groen en hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adidas op de borst. Het Juventus logo op de linkerborst betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak. Het Condivo 22 template komt vooral tot uiting in het diagonale vlak op de zijkanten van de training sweater. Dit vlak is blauw en bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale, fel groene lijn. De training sweater heeft verder de gebruikelijke, functionele kenmerken. De sweater bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterkant van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Juventus trainingsbroek 2022-2023

Het Juventus trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant van de zijkanten een vlak met daarin dezelfde geometrische vormen als op de training sweater. Dit gedeelte bevat ook een diagonale fel groene lijn. De adidas strepen lopen vanaf de knieën naar de onderkant van de trainingsbroek en zijn fel geel. De Juventus trainingsbroek 2022-2023 heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de Juventus trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de Juventus broek bevatten enkelritsen, zodat de broek makkelijker aan en uit gedaan kan worden over voetbalschoenen of sneakers.

  • De trainingsbroek heeft een tapered pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt.

  • Het trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer vna vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus trainingspak, dat in ieder geval in de eerste seizoenshelft gedragen wordt. Er is ook een zwart/gouden versie van het trainingspak beschikbaar. Dit pak wordt vooral door de technische staf van ''I Bianconeri'' gedragen.

Juventus trainingspak bestellen

Het Juventus trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 75,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 65,-. De trainingsbroek is voor volwassenen € 60,- en voor kinderen € 55,-. Check ook andere Juventus trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel het Juventus trainingspak in deze SHOP

of deze fanshop!

of de officiële adidas SHOP!

Juventus trainingspak 2022-2023

Juventus trainingspak 2022-2023

Juventus training sweater 2022-2023

Juventus trainingspak 2022-2023