Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023

Juventus en adidas hebben vandaag het nieuwe nieuwe Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''Inspired by the past to create the future!'' Dit tenue wordt door ''I Bianconeri'' vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook tijdens een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia. Dit tenue is namelijk het alternatief voor het Juventus uitshirt 2022-2023.  

Roze/blauw/wit Juventus uitshirt 2022-2023

Het nieuwe Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023 bevat verschillende kleuren die de roemrijke historie van 'I Bianconeri' symboliseren: zwart, roze en blauw. Deze kleuren zijn met elkaar gemixt middels een uniek caleidoscoop patroon. Het Juventus 3e voetbalshirt bevat namelijk een all-over print van sterren met een caleidoscopisch patroon. De print heeft wat weg van kastelen en spoken. In deze print is een korrelig effect verwerkt.  Hierdoor heeft het nieuwe Juventus voetbalshirt een meer spraakmakend design dan het uitshirt. Verder bevat het tenue van Juventus zowel blauwe als witte accenten. De ronde hals van het voetbalshirt is blauw en hetzelfde geldt voor de brede band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van hoofdsponsor JEEP op het midden van het tenue is ook overwegend blauw met een witte omranding. Zoals ook bij de andere twee Juventus voetbalshirts het geval is, is in het logo van JEEP een bliksemeffect verwerkt. De rechterborst is uitgerust met het adidas logo en de linkerborst bevat het clublogo, inclusief drie kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Beide logo's zijn wit en ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. Het Juventus derde tenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met op de zijkanten drie witte adidas strepen. De onderkant van het voetbalbroekje bevat een band met daarin dezelfde print als op het voetbalshirt. De voetbalbroekjes bevatten ook de logo's van de club en adidas. De kousen van dit tenue zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band met drie witte adidas strepen. De kousen bevatten op het midden een roze band en bevatten ook de logo's van de club en adidas in het blauw.

Ook deze Juventus voetbalshirts zijn weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic/match voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, hebben een ronding aan de onderkant, zijn uitgerust met extra ventilatiezones en zijn daarnaast lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pogba, Di Maria, Vlahovic, Bremer, Chiesa, Rabiot, Kean, Melo, Zakaria, Cuadrado, Bonucci, Kaio Jorge en nog meer spelers en check ook het Juventus thuisshirt

Juventus 3e voetbalshirt bestellen

Het adidas Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het HEAT.RDY voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 37,95 en de kousen zijn € 22,95. In deze winkels kun je het Juventus tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel het Juventus voetbalshirt altijd in deze fanshop!

of de adidas SHOP!

Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023

Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023

Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023

Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023