7 augustus 2018

Juventus Champions League anthem jack en ICON trainingsjack 2018-2019

De nieuwe Champions League collectie van Juventus is bekend! Het keurkorps van trainer Allegri is door adidas in het nieuw gestoken, speciaal voor het kampioenenbal. Onderdeel van deze nieuwe ULTIMATE collectie is ook een nieuw anthem jack. Dit betreft het jack, waarin de spelers van de Italiaanse club het veld betreden ter voorbereiding op de wedstrijden in het toernooi gedurende 2018-2019. Dit is ook het jack waarin we de sterren zien tijdens het afspelen van de Champions League tune. Dit is overigens niet het enige nieuwe jack dat door adidas is gelanceerd. Het merk heeft namelijk ook een nieuw ICON trainingsjack uitgebracht. We bespreken beide jacks hieronder!

Juventus ZNE anthem trainingsjack 2018-2019

Het nieuwe anthem trainingsjack voor de Champions League is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van de club. Het jack is namelijk een combinatie van zwart/grijs en wit. De witte details komen terug in de doorlopende rits van het ZNE jack en in de diagonale lijn ter hoogte van de linker schouder. Ook het logo van de club uit Turijn op de linker borst is wit en dit geldt ook voor het logo van adi op de linker mouw. Waar de afgelopen seizoenen nog het Champions League logo op de speciale trainingskleding voor het toernooi stond, is deze dit seizoen weggelaten door adidas. De anthem jacks zijn dit jaar wel weer uitgerust met een driedelige capuchon, waarin je je tijdens de herfst en winter heerlijk kunt verbergen. Daarnaast hebben de mouwen aan de onderkant weer duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de top strak om het lichaam valt. Het jack wordt afgemaakt door twee zakken aan de zijkanten. Deze diepe zakken bevatten dit seizoen ook ritsen. Het anthem trainingsjack is niet alleen perfect om in te trainen, maar ook om casual te dragen als echte fan van JUVE!

Juventus ICON Champions League trainingsjack 2018-2019

Dan het ICON trainingsjack van Juventus. Dit trainingsjack wordt niet door de spelers gedragen, maar is als retro jack toegevoegd aan de nieuwe ULTIMATE collectie. Dit trainingsjack heeft ook een echt jaren '80 design. Dit komt vooral door de looks van de adidas banen. Over de schouders en mouwen bevinden zich de drie adidas banen. Deze lopen verticaal over het jack en zijn breed. Bovendien zijn deze verdeeld in dunne strepen. De logo's van de club en adidas staan monochroom op het jack en zijn dus ook zwart. Ook dit jack bevat weer duimgaten. Beide jacks kunnen perfect gecombineerd worden met de nieuwe Juventus trainingsbroek voor 2018-2019.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Champions League trainingsjacks van Juventus en check ook het nieuwe Champions League trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Ronaldo, Dybala, Chiellini, Can, Cuadrado en andere sterren.

Juventus Champions League trainingsjack bestellen

De items uit de nieuwe ULTIMATE lijn van Juventus zijn wat duurder. Het anthem jack heeft dit jaar een prijs van € 130,- en het ICON jack is € 80,-. Beide items zijn alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere JUVE producten bestellen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Juventus trainingsjack direct in deze adidas winkel 

of deze SHOP

of deze webwinkel!