13 mei 2019

Juventus anthem trainingsjack 2019-2020

De nieuwe Juventus collectie voor 2019-2020 bevat ook weer een nieuw trainingsjack. Dit nieuwe jack werd door de club en adidas tegelijkertijd met het thuisshirt en keepersshirt voor het nieuwe seizoen. Dit jack dragen de spelers van Juventus met name bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden dit seizoen. In het zogenaamde anthem trainingsjack zien we de spelers van ''I Bianconeri'' dus eigenlijk maar een aantal minuten.

Juventus draagt zwart/rood trainingsjack bij opkomst wedstrijden 2019-2020

De adidas anthem trainingsjacks hebben dit seizoen wat weg van bomberjacks en hebben dan ook een modieuze uitstraling. Het Juventus anthem jack voor 2019-2020 bevat een stijlvolle baseball kraag en is verder geheel zwart. Daarnaast wordt het jack gekenmerkt door de taping over de schouders en mouwen. Dit betreft een fel rode taping. Door adidas wordt deze kleur ''TURBO'' genoemd. Dit is een net andere tint dan de roze kleur op het nieuwe Juventus thuisshirt. In deze taping is de naam van de club verwerkt. Dit geeft het trainingsjack van de club uit Turijn een retro look. De linkerborst van het trainingsjack van Juventus is uitgerust met een geborduurd Juventus logo. Boven dit logo staan geen kampioenssterren. De andere borst bevat het adidas performance logo. Het Duitse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de Italianen en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2027. De anthem jacks zijn vrijwel de enige items uit de trainingslijn van de club, die geen drie strepen van adidas bevatten op de schouders en zijkanten van het jack. Wel is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en de onderkant van het trainingsjack bevat een tailleband, zodat het naadloos aansluit op je lichaam. Het jack bestaat voor 100% uit polyester.

Het nieuwe Juventus anthem trainingsjack kun je overigens perfect combineren met de trainingsbroek van het Juventus trainingspak. De trainingsbroek is namelijk ook zwart met fel rode accenten. De broek bevat overigens wel witte adidas strepen. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsjack van Juve, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Moise Kean, Dybala, Chiellini, Douglas Costa, Can en nog meer sterspelers.

Juventus trainingsjack bestellen

Het zwarte Juventus anthem trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het jack is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Juventus trainingsjack direct in DEZE WINKEL 

of deze SHOP