Jamaica vrouwen voetbalshirts WK 2023

Adidas en de Jamaicaanse voetbalbond hebben nu ook de Jamaica WK 2023 vrouwen voetbalshirts gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt het vrouwenteam van Jamaica de WK 2023 wedstrijden en de andere interlands tijdens de periode 2023-2024. In de poulefase van het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal spelen de vrouwen van Jamaica tegen Frankrijk, Brazilië en Panama. Adidas heeft vanaf dit seizoen een samenwerkingsverband met de Jamaicaanse voetbalbond en presenteerde al eerder de voetbalshirts van het mannenteam. De vrouwen voetbalshirts hebben hetzelfde design als de Jamaica voetbalshirts 2023-2024.

Jamaica vrouwen thuisshirt 2023

Het Jamaica vrouwen thuisshirt 2023-2024 is ook in samenwerking met het modemerk Wales Bonner ontworpen en heeft de uitstraling van de jaren '80 voetbalshirts. Het voetbalshirt is geel bevat bevat een design van dunne groene krijtstrepen. Het voetbalshirt bevat verder nog meer zwarte en groene accenten, waardoor alle kleuren van de nationale vlag in het tenue terug komen. De ronde hals bevat een gele, groene en zwarte lijn en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor het adidas performance logo. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo, welke alleen nog meer drie diagonale blokken bevat, en vanaf dit seizoen door het Duitse sportmerk op vrijwel alle nieuwe tenues gebruikt wordt. De andere borst is uitgerust met het logo van de Jamaicaanse voetbalbond (Jamaica Football Federation/ JFF). In de nek op de achterkant van het Jamaica thuisshirt staat het logo van Wales Bonner. Het Jamaica vrouwen thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met op de zijkanten gele adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond, adidas en Wales Bonner. De kousen bevatten een design van zwarte, groene en gele blokken.

Jamaica vrouwen uitshirt 2023

Het Jamaica dames uitshirt 2023-2024 is bruin (door adidas ''Night Brown'' genoemd) en bevat de iconische reggae kleuren, die niet alleen symbool staan voor de grootste artiest die het land heeft voortgebracht (Bob Marley), maar ook voor de Jamaicaanse cultuur. Ook dit voetbalshirt heeft een jaren '80 look en bevat de reggae kleuren (rood/groen/geel) in de ronde hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de onderkant van het voetbalshirt. De logo's van adidas en de Jamaicaanse voetbalbond op dit voetbalshirt zijn geel en in de nek op de achterzijde van deze tenues prijkt ook het logo van Wales Bonner. Het tenue wordt compleet gemaakt door een bruin voetbalbroekje met verticale retro banen. Alle branding op het voetbalbroekje is geel en de onderkant van de achterzijde van het broekje bevat lijnen in de iconische reggae kleuren. De basiskleur van de kousen is ook bruin en de kousen bevatten ook een design van vlakken in de reggae kleuren.

Zoals alle adidas tenues zijn de Jamaica dames voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Jamaica dames voetbalshirt bestellen

De adidas Jamaica WK 2023 vrouwen voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XXS, XS, S, M, L en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 40,- en de kousen zijn € 23,-. In deze winkels kun je de voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Jamaica dames thuisshirt 2023-2024

Jamaica dames uitshirt 2023-2024

Jamaica dames voetbalshirts 2023-2024