Jamaica voetbalshirts 2021-2022

Het nationale elftal van Jamaica speelt vanaf nu in nieuwe voetbalshirts! Umbro heeft in samenwerking met de Jamaicaanse voetbalbond de nieuwe Jamaica voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Jamaicaans voetbalelftal de kwalifciatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Umbro is ook dit seizoen weer de producent van het nieuwe Jamaica thuisshirt en uitshirt. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2017.

Jamaica thuisshirt 2021-2022

Het Umbro Jamaica thuisshirt 2021-2022 is dit jaar natuurlijk weer overwegend geel en bevat een all-over print van opvallende, horizontale strepen over de body en de mouwen van het tenue. Verder wordt het tenue gekenmerkt door een groene taping. In deze taping zijn chevrons verwerkt, welke verwijzen naar de de diamant van Umbro. De onderkant van deze taping bevat een geel kruis, welke verwijst naar de vlag van het land. Het Umbro logo prijkt op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Jamaicaanse voetbalbond, de Football Jamaica Federation (FJF). Verder bevat het tenue aan de onderkant van de mouwen een groene band en is het tenue uitgerust met een brede kraag met een kleine opening. In de nek op de achterkant van het tenue staat in een iconisch lettertype de bijnaam van het nationale elftal: REGGAE BOYZ. Het thuistenue van Jamaica wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en gele kousen met contrasterende details.

Jamaica uitshirt 2021-2022

Het Jamaica uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar een opvallend design. Het tenue bevat namelijk een all-over print in verschillende tinten groen en geel. De print heeft wat weg van rotsen en verwijst naar de tropische flora van Jamaica en met name de bast van de bomen in het land. Het uitshirt is daarnaast uitgerust met een ronde hals, in stijl van de kleuren van de Jamaicaanse vlag: groen en geel. De mouwen van het voetbalshirt zijn groen en de logo's van Umbro en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook de achterzijde van het uittenue bevat de bijnaam van het nationale elftal. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Jamaica voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bailey, Gray, Morrison, Lowe, Palmer, Morris en nog meer spelers.

Jamaica voetbalshirt bestellen

De Umbro Jamaica voetbalshirts 2021-2022 kan je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande webshops. Het voetbalshirt heeft ongeveer een prijs van € 70,- en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook goedkopere Jamaica shirts in het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Jamaica shirt altijd ideze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en unieke bedrukking)

of in DEZE SHOP

Jamaica thuisshirt 2021-2022

Detail Jamaica thuisshirt 2021-2022

Jamaica uitshirt 2021-2022