8 september 2018

Jamaica voetbalshirts 2018-2020

Het nationale elftal van Jamaica heeft ook nieuwe shirts! Deze tenues zijn vandaag door kledingsponsor Umbro en de nationale voetbalbond van het land gepresenteerd. In dit nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt het Jamaicaanse elftal de wedstrijden gedurende de periode 2018-2019, waaronder de wedstrijden in de Gold Cup, die in de zomer van 2019 plaats vindt in de Verenigde Staten. Umbro maakte al in december 2017 bekend dat het de nieuwe kledingsponsor wordt van het nationale elftal van Jamaica en dit zijn de eerste Jamaica shirts van het Engelse sportmerk. Check hieronder alle details van zowel het thuisshirt als uitshirt!

Jamaica thuisshirt 2018-2019

Beide nieuwe shirts van het Jamaicaanse elftal zijn geïnspireerd door de unieke cultuur en de energie van het land. Het Jamaica thuisshirt voor 2018-2020 is geheel geel met groene details. Deze groene accenten zijn te vinden in de taping over de mouwen en de hals van het shirt. De taping is dit jaar uitgerust met een rij van Umbro logo’s en een X design. Dit design is een verwijzing naar de X in de vlag van het land.  Het logo van de nieuwe kledingsponsor prijkt ook op de rechter borst in het zwart. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook groen. Verder bevat het tenue een all-over print van palmbomen. Deze staan symbool voor de Jamaicaanse kust. De linker borst bevat het logo van de Jamaican Football Federation (JFF). Het nieuwe thuistenue van het land wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en gele kousen.

Jamaica uitshirt 2018-2019

Het nieuwe tenue van het land dat onder leiding staat van de Duitse bondscoach Schäfer heeft een nog opvallender design. Dit shirt is aan de bovenkant zwart en loopt vanaf de borst over in een ruitendesign. De ruiten hebben de kleuren van de Jamaicaanse vlag en staan symbool voor de diamant uit het logo van de nieuwe kledingsponsor. Het shirt bevat een groene hals en de bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van groen en geel. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en gele voetbalkousen. Beide nieuwe shirts bevatten aan de achterkant nog een uniek detail. Op de achterkant prijkt namelijk de bijnaam van het nationale elftal: '' Reggae Boyz''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door sterren als Morgan, Mariappa, Austin, Mattocks, Barnes en nog meer sterspelers. Het elftal draagt de shirts voor het eerst in de interland tegen de Kaaiman eilanden op 9 september.

Jamaica voetbalshirt bestellen

De nieuwe Jamaica voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf medio nu bestellen in de onderstaande SHOPS. Dit kan voor volwassenen en kinderen Het shirt heeft ongeveer een prijs van € 70,- en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook goedkopere Jamaica shirts in het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Jamaica shirt altijd ideze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en unieke bedrukking)

of in DEZE SHOP