Inter Milan trainingspak Champions League 2019-2020

In de voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt Internazionale een geheel nieuw trainingspak. Dit nieuwe pak werd vandaag tegelijkertijd met het nieuwe Champions Leauge uitshirt of 3e shirt door de Italiaanse club en kledingsponsor Nike gepresenteerd. Het nieuwe pak wordt door Inter voornamelijk gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. In de poulefase neemt de Nerrazzuri het op tegen FC Barcelona, Borussia Dortmund en Slavia Praag. Het trainingspak heeft dit jaar een speciaal thema. Één van de kleuren van het pak is namelijk geïnspireerd door de kleur van het logo van hoofdsponsor Pirelli.

Grijze Inter Milan trainingstrui en trainingsbroek 2019-20

Bandenfabrikant Pirelli is sinds het seizoen 1995-1996 hoofdsponsor van Inter Milan. Komend jaar vieren beide partijen dat het logo van het Italiaanse bedrijf 25 jaar op de tenues van de achttienvoudig kampioen van Italië staat. Om deze reden bevat de gehele collectie rondom het 3e shirt van Inter Milan gele details. Dit is dezelfde tint geel als het logo van Pirelli op de tenues van Inter. De trainingstrui van het nieuwe trainingspak is geheel grijs met gele logo's van de club en Nike. Het Nike logo betreft het zogenaamde Futura logo. Dit embleem bestaat uit de swoosh van het merk en het woordmerk. Dit logo werd met name op de Nike voetbalshirts van begin jaren '90 gebruikt en staat nu op alle 3e shirts van Nike, inclusief de trainingscollecties rondom deze tenues. Ook de binnenkant van de hals bevat een gele taping, welke ook weer zichtbaar is op de achterkant van de trainingstrui. De Inter Milan trainingstrui is verder geheel grijs en bevat een design van flitsende zigzagstrepen over de schouders en mouwen van de training top. Daarnaast is de trui uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Ook de duimgaten zijn inbegrepen in de training top van het nieuwe pak.

Het Inter Milan Champions League trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek met gele logo's. Ook het logo van Nike op deze broek betreft het Futura logo van het Amerikaanse sportmerk. Verder heeft de trainingsbroek van Inter Milan de gebruikelijke kenmerken. De broek heeft de zogenaamde tapered fit. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen en de bovenkant van de Inter Milan trainingsbroek bevat een tailleband. Uiteraard is de broek ook uitgerust met twee zakken met een rits. Het gehele pak is door Nike bovendien uitgerust met de Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Inter Milan trainingspak. Check ook het zwart/gouden Inter Milan trainingspak voor 2019-2020 of het nieuwe Champions League trainingsjack.

Inter Milan trainingspak 2019-20 bestellen

Het nieuwe, grijs/gele Inter Milan trainingspak kun je vanaf nu kopen. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training top en de trainingsbroek hebben voor volwassenen een prijs van € 64,95 en voor kinderen zijn deze € 54,95. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Inter Milan trainingsjack direct in deze winkel

OF DEZE SHOP 

Inter Milan trainingstrui Champions League 2019-2020