Zwart/goud Inter Milan trainingspak 2019-2020

Inter Milan draagt dit seizoen weer een nieuw trainingspak en wat voor één! Het is dit jaar bling-bling in Milaan, de stad van de mode! Het pak past eigenlijk perfect bij de collectie ter ere van de 20 jarige samenwerking tussen de Italiaanse club en Nike. Dat was vorig jaar! Dit jaar is het Inter Milan thuisshirt 2019-2020 een ode aan het het voetbalshirt van eind jaren '80. Het nieuwe trainingspak mogen we met recht een ode noemen aan alle prijzen die de club in haar historie gewonnen heeft. Het pak is namelijk een combinatie van zwart en goud! Daar gaan we het zo dadelijk uitgebreid over hebben. Dit nieuwe pak wordt door Inter Milan gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden. Check!

Vind je dit pak direct super vet? Bestel het exclusief in DEZE SHOP of deze winkel! 

 

Zwart/gouden Inter Milan trainingstrui en trainingsbroek 2019-20

Het nieuwe Inter Milan pak bestaat ook dit jaar weer uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek. Beide items zijn gebaseerd op het nieuwe Vapor template van Nike. De Inter Milan training top voor 2019-2020 is geheel zwart met gouden details. De swoosh van Nike, sinds 1998 kledingsponsor van de Nerazzurri, is goud en ook het logo van de Milanezen op de andere borst is goud. De binnenkant van de hals is uitgerust met een gouden taping en deze is ook zichtbaar op de achterkant van de trainingstrui. Kenmerkend aan het Vapor template zijn ook de flitsende strepen over de schouders en mouwen. Qua functionele kenmerken heeft Nike niks veranderd aan de training sweaters van Internazionale. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke perfect meebewegen met de armen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten en hierdoor valt de top lekker strak om het lichaam. Dit wordt ook nog eens versterkt door de combinatie van polyester en elasthaan, wat een slim fit garandeert.

Het nieuwe Inter Milan trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek en deze bevat aan de zijkanten een taping. Deze strip is verdeeld in dunne strepen. Ook de swoosh en het logo van de club op de nieuwste Inter Milan trainingsbroek zijn goud. De Nike trainingsbroeken van Inter Milan hebben ook dit seizoen weer een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak om de benen valt. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, voor een pasvorm op maat. De onderkant van de broek bevat weer enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard is het nieuwe, zwart/gouden Inter Milan pak ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Inter Milan trainingspak voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Icardi, Nainggolan, Martinez, Perisic, Skriniar, Baldé Diao, Soares en andere sterspelers. Check ook het opvallende Inter Milan trainingsjack voor 2019-20.

Inter Milan trainingspak 2019-2020 bestellen

Het zwart/gouden Inter Milan trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De tops en trainingsbroeken kunnen los van elkaar besteld worden. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) hebben de broek en de trainingstrui een prijs van € 65,- en voor kinderen zijn beide items € 55,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Inter Milan trainingspak direct in DEZE SHOP 

of deze winkel!