Inter Milan anthem trainingsjack 2019-2020

Inter Milan en Nike hebben tegelijkertijd met het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2019-20 het nieuwe trainingsjack uitgebracht. Dit jack wordt door de spelers van Internazionale gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Giuseppe Meazza in Milaan. Het nieuwe voetbalshirt van de Nerazzurri is geïnspireerd door het uitshirt van 1989-1990 en dit design wordt doorgetrokken naar het nieuwste trainingsjack. Check!

Inter Milan trainingsjack, geïnspireerd door voetbalshirt 1989-1990

Het Inter Milan trainingsjack voor 2019-2020 is geheel blauw en bevat op het midden diagonale zwarte en blauwe banen. Dit zijn dezelfde diagonale blokken als op het nieuwe thuisshirt en het uitshirt van 1989-1990. De diagonale banen op de nieuwe Inter Milan kleding zijn ook geïnspireerd door de strepen uit het logo van de club in de jaren '80. Verder hebben de nieuwe Inter Milan trainingsjacks alle kenmerken van de iconische N98 trainingsjacks, welke door het Amerikaanse sportmerk voor het eerst werden geïntroduceerd tijdens het WK van 1998. De jacks bevatten een hoge hals met een doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack is uitgerust met twee zakken en verder zijn de jacks uitgerust met een taping over de schouders en mouwen. Op het nieuwe trainingsjack van Inter is deze taping zwart. De swoosh van Nike op de rechterborst is wit en de andere borst bevat het logo van de in 1908 opgericht club. Het embleem van Inter heeft een gouden omlijning. Het jack bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe jack van Inter, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Icardi, Nainggolan, Martinez, Perisic, Skriniar, Baldé, Brozovic, Esposito en nog meer sterspelers.

Inter Milan trainingsjack bestellen

Het nieuwe Inter Milan anthem trainingsjack voor 2019-2020 kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het jack een prijs van € 70,- en voor volwassenen is het jack € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Directe levering!

Bestel het nieuwe Inter trainingsjack direct in deze webshop 

of DEZE SHOP