23 mei 2019

Inter Milan thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Inter Milan voetbalshirt voor 2019-20 is vandaag officieel gepresenteerd door Nike en de Italiaanse club met de leus: ''BREAK LINES. MAKE DREAMS.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt Internazionale de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in het Giuseppe Meazza komend seizoen seizoen. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de Nerazzurri. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds 1998 de trainingskleding en tenues van de club uit Milaan en beide partijen hebben nog een contract tot 2023. Het nieuwe thuistenue heeft dit seizoen een revolutionair design! Waarom dat het geval is, vertellen we hieronder. 

Vind je het nieuwe Inter Milan tenue direct vet? Bestel het exclusief in DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking) of DEZE SHOP 

Inter Milan voetbalshirt 2019-2020 met diagonale strepen

Het nieuwe Inter Milan voetbalshirt voor 2019-20 is een ode aan het uitshirt van het seizoen 1989-1990. Dit was een wit uitshirt met over de borst diagonale zwarte en blauwe blokken. De diagonale banen op het nieuwe thuisshirt van Internazionale zijn bovendien afgeleid van het Inter Milan logo van de periode 1978-1988. Nike heeft de diagonale strepen als uitgangspunt genomen voor het nieuwe Inter Milan thuisshirt. Dit seizoen is het Inter Milan shirt een combinatie van retro en modern! Het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2019-2020 bevat verticale zwarte en blauwe banen aan de bovenkant en onderkant. Dit design wordt echter op de borst onderbroken door een design van diagonale banen. In dit deel is ook het logo van sponsor PIRELLI verwerkt. De bandenfabrikant is sinds 1995 hoofdsponsor van de club. Verder is het tenue dit seizoen ook uitgerust met witte accenten. Deze witte details komen met name terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de hals van het shirt. De hals van het nieuwe tenue betreft opnieuw een Vapor hals. Dit betreft een combinatie tussen een rechte en diagonale hals en deze is wit. De binnenkant van de hals is uitgerust met het St. George kruis in het goud. In dit kruis staat het oprichtingsjaar (1908) en de naam van de club. De reden dat Nike dit heeft aangebracht in het shirt is om de band tussen Inter en de stad Milaan te benadrukken. Het kruis is namelijk een belangrijk symbool van de stad. De achterkant en binnenkant van de hals bevatten een witte taping. 

Op de borst prijken verder de logo's van Nike en de Nerazzuri. Boven het logo van de club staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de Italiaanse club.  Subsponsor DRIVER versiert de achterkant van het tenue. Het voetbalbroekje van het Inter Milan thuistenue is geheel zwart en bevat natuurlijk ook de logo's van de club en Nike. De kousen van het thuistenue zijn aan de bovenkant blauw en aan de onderkant zwart. Beide delen zijn gescheiden door een witte band. In deze witte band is weer de swoosh van Nike verwerkt. De nieuwe Inter Milan tenues zijn uiteraard weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Nike Football Apparel Senior Design Director Pete Hoppins reageert op het design van het tenue: ''Inter Milan heeft qua design voor het thuisshirt een unieke identiteit. Voor ons was het een uitdaging om de iconische strepen op een moderne manier in het nieuwe tenue te verwerken, zonder tekort te doen aan tradities. Om die reden hebben we de iconische, diagonale strepen uit de uitshirts van 1989 en het logo van de jaren '80 in het shirt verwerkt, waardoor het nieuwe shirt een klassiek design heeft.''  Check hieronder nog meer afbeeldingen het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Icardi, Martinez, Nainggolan, Perisic, Keita, Soares, Brozovic en andere sterren in dit shirt. Check ook de details van het Inter Milan uitshirt voor 2019-2020. 

Inter Milan voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Inter Milan shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes bestel je al vanaf € 35,- en de kousen vanaf € 18,-. In deze webwinkels kan je het Inter Milan tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check andere producten in het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Inter Milan voetbalshirt altijd in DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope shirts)

OF deze NIKE winkel!