Inter Milan 3e voetbalshirt 2019-2020

Ook Inter Milan heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike het nieuwe 3e voetbalshirt gelanceerd. Dit tenue wordt met name gebruikt als uitshirt voor de wedstrijden in de Champions League en de Coppa Italia. In de poulefase van het miljardenbal neemt Internazionale het dit jaar op tegen Barcelona, Borussia Dortmund en Slavia Praag. Het nieuwe tenue van Inter Milan werd gepresenteerd door de Italiaanse rapper Tedua voorafgaande aan de Formule 1 GP race op het circuit van Monza in Italië. Het tenue heeft dit seizoen, evenals alle andere 3e shirts van Nike, een heerlijke jaren '90 old skool look en bevat daarnaast elementen uit eerdere Inter Milan tenues. Check! 

Ben je fan van dit nieuwe tenue? Bestel het direct in deze winkel (inclusief unieke Ronaldo bedrukking en goedkope t-shirts) of DEZE SHOP 

Zwart Inter Milan uitshirt Champions League 2019-2020

Dat het nieuwe Inter Milan tenue gepresenteerd werd in Monza is niet helemaal ontoevallig. Het 3e shirt van Interazionale is namelijk deels een ode aan de hoofdsponsor van Inter: Pirelli. Het bandenmerk is komend jaar al 25 jaar de shirtsponsor van de Milanezen en verzorgt bovendien de banden van de Formule 1 auto's. Het alternatieve uitshirt van Inter is overwegend zwart en dit doet vooral denken aan het uitshirt van het seizoen 1997-1998, een tenue dat onder andere gedragen werd door de Brazliaanse legend Ronaldo. Verder bevat het nieuwe Champions League uitshirt een all-over print. Deze all-over print bestaat uit details van het logo van de in 1908 opgerichte club. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met gele details. Dit is dezelfde tint geel als de kleur geel van het logo van Pirelli. De crew neck van het tenue bevat een dunne, gele band en deze komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De stijl van de hals is afgeleid van het Inter Milan thuisshirt van 2009-2010. Dit betreft het tenue waarin Inter Milan de Champions League won. Ook het logo van Internazionale op de linkerborst is geel, inclusief de ster boven het embleem. Deze ster verwijst naar de achttien kampioenschappen van Inter. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd in Italië. De linkerborst van het tenue bevat niet het gebruikelijke Nike logo, maar het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk en werd voor het laatst door Nike op een voetbalshirt gebruikt tijdens het seizoen 1994-1995. Dit seizoen staat het Futura logo op de 3e shirts van clubs als Chelsea, Tottenham Hotspur, AS Roma, Paris Saint Germain en Barcelona. Het midden van het Inter Milan tenue bevat tenslotte het logo van Pirelli.

Het nieuwe Inter Milan derde tenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gele details. Pete Hoppins, Design Director bij Nike reageert nog op het design van het nieuwe tenue: ''Zwart en geel is altijd een sterke combinatie en het nieuwe derde tenue van Inter Milan ziet er dynamisch uit. Het voetbalshirt is geïnspireerd door twee eerdere voetbalshirts en hebben dit gemixt met een vleugje jaren '90, dat momenteel hot is als streetwear. We hopen dat het tenue aanslaat bij de fans.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Inter Milan 3e shirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Sensi, Alexis Sanchez, Barella, Lazaro, Lautaro Martinez, Godin, Esposito en nog meer sterspelers. Check bovendien het Inter Milan thuisshirt en Inter Milan uitshirt voor 2019-2020.

Inter Milan Champions League uitshirt 2019-20 bestellen

Het nieuwe Inter Milan 3e shirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 84,95 en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het nieuwe Inter Milan tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel het nieuwe Inter Milan 3e shirt direct in deze winkel (inclusief unieke Ronaldo bedrukking en goedkope t-shirts) 

of DEZE SHOP