9 september 2019

Inter Milan trainingsjack Champions League 2019-2020

Inter Milan en Nike hebben vandaag het nieuwe Champions League trainingsjack voor 2019-20 gepresenteerd. Dit trainingsjack wordt door Internazionale gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het miljardenbal. In de groepsfase neemt Inter het op tegen FC Barcelona, Borussia Dortmund en Slavia Praag. Dit is ook het jack waarin we de spelers van Inter Milan zien tijdens het afspelen van de Champions League hymne. Mocht Inter derde in de poule worden, dan wordt het jack ook gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in de Europa League. Benieuwd naar alle ins en outs van het trainingsjack? Check!

Grijs Inter Milan trainingsjack Champions League

Het Inter Milan Champions League trainingsjack is dit jaar geheel in stijl van het 3e voetbalshirt van de Nerrazzuri. Het jack is overwegend grijs en bevat gele accenten. De gele accenten op het nieuwe Inter Milan trainingsjack zijn een ode aan het logo van hoofdsponsor Pirelli. De bandenfabrikant en de Italiaanse club vieren in 2020 dat het bedrijf 25 jaar op de tenues van Inter staat. De gele details op het jack hebben dezelfde kleur geel als het logo van de hoofdsponsor. Deze gele accenten zijn te vinden in de rits, de taping over de mouwen en schouders & in de logo's van Nike en de club. Het logo van het Amerikaanse sportmerk betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo is na 25 jaar afwezigheid weer terug op de voetbaltenues en trainingskleding van Nike. Het logo wordt gekenmerkt door de swoosh en het woordmerk van Nike. Verder bevat het trainingsjack van Inter Milan dit jaar een brede diagonale band over het midden. In deze band is het embleem van de Milanese club verwerkt, evenals de ster uit het logo van de club. De ster is een verwijzing naar de achttien kampioenschappen van Milan. Verder bevat het trainingsjack van Inter de gebruikelijke details. Het trainingsjack is uitgerust met een hoge hals en de zijkanten van het Inter Milan trainingsjack bevatten twee zakken. Het jack heeft een normale pasvorm.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Inter Milan trainingsjack, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Sensi, Alexis Sanchez, Barella, Lazaro, Martinez, Godin, Esposito, Politano en nog meer sterspelers. Check ook het andere Inter Milan trainingsjack voor 2019-2020. 

Inter Milan trainingsjack bestellen

Het grijze Inter Milan trainingsjack voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit jack kun je alleen voor volwassenen bestellen en heeft een prijs van € 84,95. Check ook andere Inter Milan producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Inter Milan trainingsjack direct in DEZE SHOP 

of deze winkel

Inter Milan trainingsjack Champions League 2019-20