9 april 2018

Hurley boardshorts Engeland WK 2018

Twee maanden geleden is door Nike de nieuwe tenues van het Engels nationaal elftal gelanceerd. Naast de voetbalshirts brengt het Amerikaanse merk natuurlijk ook veel off-pitch kleding uit van het land. Het WK in Rusland wordt in de zomer gespeeld en wat is fijner dan de wedstrijden van Engeland kijken in een erg comfortabele boardshort van het land? Niks, moet Nike gedacht hebben. Het Amerikaanse merk heeft een schitterende short uitgebracht waarmee jij Engeland kan aanmoedigen tijdens de wedstrijden tegen België, Tunesië en Panama in poule G. Ben jij nieuwsgierig naar deze broek? Check de details hieronder!

Hurley Engeland Boardshorts

Het thema van de broek is ‘’Moedig Engeland comfortabel en stijlvol aan.’’ Dit gaat zeker lukken met deze shorts van Engeland. De broek is ontworpen in de teamkleuren van Engeland. Namelijk rood met een blauwe strip op de zijkant van de broek. Over het rode gedeelde van de broek loopt een verticaal lijnen patroon. Hele dunne zwarte lijnen lopen over de broek heen. De éne is langer dan de andere. Deze lijnen vormen samen een modern St. George kruis. Ook is het logo van de FA, de Engelse voetbalbond, terug te vinden op de shorts. Boven het logo van de voetbalbond is ook het logo Hurley Phantom te vinden. De kleur van het Hurley Phantom logo is op de broek geplaatst in dezelfde kleuren, wit en blauw, als het logo van de FA. Hurley Phantom is de lijn van boardshorts waar ook deze WK shorts onder vallen. Op de onderkant van de broek is een stijlvolle lichtblauwe rand geplaatst. Deze maakt de broek helemaal af. Deze zwembroek is gemaakt van gerecycled Phantom Materiaal. Dit materiaal bestaat uit polyester 86% en spandex 14%. Deze combinatie biedt erg goede stretch maar zorgt er ook voor dat de broek erg comfortabel zit. De zwembroek heeft een iets kortere lengte. Hierdoor heb je volledige bewegingsvrijheid in het water maar ook buiten het water kan je je erg vrij bewegen in deze broek . Aan de zijkant van de broek zitten zakken met ritssluiting. Dit is erg handig om je spullen in op te bergen. Echter moet je dan niet vergeten je broekzakken te legen op het moment dat je het zwembad ingaat.

Hurley Engeland Boardshorts bestellen

Het is vanaf nu mogelijk om de Engeland zwembroek te bestellen. Dit kan in de Officiële webshop van Nike. Hurley Phantom is namelijk het surf merk van Nike. Op dit moment is de boardshorts alleen te bestellen voor volwassenen. Dit kan tegen een prijs van € 70,- Wilt u andere fan artikelen bestellen van het Engels nationaal elftal? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder voor beschikbare producten. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Hurley Phantom shorts in de NIKE SHOP

Of je fan artikelen van Engeland in DEZE WEBSHOP