14 augustus 2015

Hoffenheim uitshirt 2015-2016

Hoffenheim en Lotto hebben inmiddels ook het nieuwe uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016 officieel gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden op vreemde bodem gedurende dit seizoen. Het uitshirt wordt vooral gedragen in de Bundesliga uitwedstrijden en het 3e shirt vooral in de uitwedstrijden in de DFB Pokal.

Hoffenheim uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Hoffenheim uitshirt 2015-2016 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door het design van kleine rondjes over het gehele shirt. Verder bevat de borst een lichter vlak, waardoor het net lijkt of het shirt op de borst een andere lichtval heeft. Daarnaast is het nieuwe Hoffenheim uitshirt uitgerust met blauwe en rode accenten. De blauwe accenten komen vooral terug in de ronde hals en de rode accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. In deze bies staat ook het logo van kledingsponsor Lotto. Het logo van Lotto komt bovendien terug op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de in 1899 opgerichte club en hoofdsponsor SAP versiert het midden van het Hoffenheim voetbalshirt. Verder bevat de achterkant van de kraag nog een speciaal detail. Hier staat namelijk het oprichtingjaar van de club: achzehn99. Het nieuwe Hoffenheim uittenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen met zowel rode als blauwe details. Deze kleuren zijn overigens gebaseerd op de streek waarin Hoffenheim gevestigd is: Baden. De vlag van Baden heeft ook deze kleuren.

Hoffenheim 3e shirt 2015-2016

Het Hoffenheim 3e shirt voor 2015-2016 is overwegend navy blauwe en wordt gekenmerkt door het design van diagonale vlakken in verschillende tinten donker blauw over het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het wit en worden de mouwen afgesloten door een rode bies. De logo's van SAP, de club en Lotto staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het nieuwe Hoffenheim 3e tenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte en rode details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Hoffenheim uitshirts voor 2015-2016. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van de club officieel gelanceerd door Lotto.

De nieuwe Hoffenheim voetbalshirts kan je in volwassen maten vanaf een bedrag van € 74,95 kopen in de online Hoffenheim shop van Subside Sports. Laat daar ook je Hoffenheim voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Hoffenheim -thuisshirt -2015-2016

Hoffenheim -3e -shirt -2015-2016