24 mei 2017

Hoffenheim thuisshirt 2017-2018

Het wachten is voorbij! Het nieuwe TSG 1899 Hoffenheim thuisshirt voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door de Duitse Bundesliga club en kledingsponsor Lotto. De fans van Hoffenheim kregen dit shirt al te zien tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Augsburg. Naast de thuiswedstrijden tijdens de Bundesliga en de DFB-Pokal in het Rhein-Neckar-Arena stadion, is dit het eerste voetbalshirt waarmee Hoffenheim Europa in gaat. Dit dankzij een vierde plaats in het seizoen 2016-2017, achter FC Bayern, RB Leipzig en Borussia Dortmund. Check hieronder meer informatie over nieuwe thuisshirt van Hoffenheim. #DASERSTEMAL

Hoffenheim thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Hoffenheim voor het seizoen 2017-2018 is ontworpen om op te vallen! Uiteraard heeft het Hoffenheim shirt een blauwe kleur gekregen, echter beschikt het shirt over een uniek kleurverloop. Het thuisshirt is gemêleerd blauw en is aan de bovenkant donkerder dan aan de onderkant, welke een zeer bijzonder effect geeft. Daarnaast bevat het Hoffenheim thuisshirt navy blauwe mouwen met op de schouderbladen een wit detail. Tevens is op beide mouwen aan de onderkant het embleem van Lotto te vinden, met daarboven de naam van co-sponsor proWIN. Ook bevat dit shirt een moderne ronde hals. De voorkant van het shirt is verder voorzien van de naam van hoofdsponsor SAP. Daarboven op de rechterborst het logo van Lotto en de andere bevat het embleem van TSG Hoffenheim 1899. In de kraag aan de achterkant versiert het motto van de club het shirt: EIN TEAM. EIN WEG. EINMALIG. Wat betekent: één keer. eenmalig. uniek. De achterkant bevat verder het kleurenmotief zoals op de voorkant.

Het nieuwe thuistenue van Hoffenheim voor het seizoen 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen. Het blauwe broekje is aan de onderkant voorzien van een navy blauwe baan met aan de zijkanten het logo van Lotto. De linkerpijp bevat het logo van de Duitse voetbalclub. De blauwe kousen hebben een tweetal dunnen witten lijntjes en een dikkere navy blauwe. Midden op de sok wordt de sok versiert met het logo van Lotto.

Hoffenheim voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hoffenheim thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 59,95. In deze online winkel kan je het nieuwe shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Andere producten van Hoffenheim kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering!

Koop het nieuwste Hoffenheim shirt in deze Hoffenheim shop