19 september 2017

Hoffenheim derde shirt 2017-2018

Het nieuwe derde shirt van TSG 1899 Hoffenheim voor het seizoen 2017-2018 is eindelijk daar en officieel bekend gemaakt door de Bundesliga club en hun kledingsponsor Lotto. Het derde shirt zal bij sommige uitwedstrijden tijdens de Bundesliga en de DFB-Pokal in het Rhein-Neckar-Arena stadion gedragen worden. Hoffenheim gaat dit seizoen voor het eerst Europa in en zal het derde shirt zeker niet negeren. Ze spelen in Groep C tegen SC Braga, Ludogorets en Basaksehir. Hoffenheim is zeker niet kansloos in deze groep! Sterker nog, met zo’n derde shirt sta je al met 1-0 voor terwijl de wedstrijd nog moet beginnen! Check hieronder meer informatie over het nieuwe derde shirt van Hoffenheim dat voor het eerst in de Europa League gaat spelen. #DASERSTEMAL

Hoffenheim derde shirt en tenue 2017-2018

Het shirt en de kleur van het shirt is geïnspireerd door het shirt wat gedragen werd door het team wat voor het eerst in de top van de Liga eindigde, ongeveer 10 jaar geleden. Dat shirt was feloranje en is nu door Lotto gelanceerd als nieuwe versie voor het seizoen 2017-2018. De hoofdsponsor van de club is SAP, wat met het embleem in het midden van het shirt staat. Verder staat het Hoffenheim logo op de linkerborst en het Lotto embleem op de rechterborst in een blauwe kleur. Het shirt heeft een knopenhals met op de achterkant het motto van de club in een navy blauwe kleur weergegeven: EIN TEAM. EIN WEG. EINMALIG. De navy blauwe accenten zijn op de randen bij beide mouwen, bij de hals en de knopen toegevoegd. Het broekje bij dit shirt is navy blauw en dus dezelfde kleur als de accenten in het shirt. Ook is op de linkerkant het Hoffenheim logo toegevoegd. De sokken bij dit tenue zijn in dezelfde kleur als het shirt, feloranje. Met navy blauwe accenten ook verwerkt in de sokken is het tenue compleet en volledig op elkaar afgestemd. 

Hoffenheim derde shirt en tenue 2017-2018 kopen

Het nieuwe derde shirt van TSG 1899 Hoffenheim voor het seizoen 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 59,95. In deze online winkel kan je het nieuwe shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Andere producten van Hoffenheim kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Hoffenheim shirt in deze Hoffenheim shop