Het Totti Hall Of Fame AS Roma voetbalshirt en collectie

Het lijkt inmiddels een traditie te worden. Ruim een jaar nadat de sterspeler bij AS Roma gestopt is, heeft AS Roma een special edition Francesco Totti collectie uitgebracht. Deze nieuwe collectie, bestaande uit t-shirts en andere accessoires werd vandaag in de aanloop naar de Champions League wedstrijden tegen Real Madrid gelanceerd. Totti speelde in de periode 1992-2017 maar liefst 786 wedstrijden voor de club uit de Italiaanse hoofdstad, waarin hij 307 keer scoorde. Direct nadat de speler op 29 mei 2017 zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing, trad ''Il Bimbo de Oro'' toe tot de Hall Of Fame van de Romeinen. Vanavond wordt de speler nog één keer gehuldigd en krijgt hij een speciaal Hall of Fame voetbalshirt van de clubleiding overhandigd. De nieuwe collectie is rondom dit voetbalshirt gecreëerd. Benieuwd naar de details van de collectie? Check het hieronder!

Het AS Roma Francesco Totti Hall of Fame voetbalshirt heeft een echt retro design. Het shirt is geheel in stijl van de clubkleuren van AS Roma. Het shirt is namelijk bordeaux rood met de donkergele tinten uit de clubkleuren van ''Gialllorossi.'' De geel/oranje details zijn te vinden in de polo kraag met drie knopen en de bies aan de onderkant van de mouwen. De polo kraag van dit shirt is een ode aan de voetbalshirts van de jaren '80 en de drie knopen van de kraag verwijzen naar de voetbalshirts van Roma uit de jaren '60. Daarnaast zijn de drie knopen een verwijzing naar de drie clubs waaruit Roma ontstaan is:  US Alba Audace Roma, Fortitudo Pro Roma en Roman Football Club. De linkerborst van het special edition voetbalshirt bevat het logo van de club met daaronder de tekst: ''AS Roma Hall of Fame Francesco Totti 2017.'' De achterkant van het shirt is uitgerust met de naam van de speler in hetzelfde sierlijke lettertype. Dit lettertype is geïnspireerd door het font van de krant die de club uitbracht in de jaren '50 en '60. Op de mouwen van het shirt prijkt een speciaal AS Roma Hall Of Fame logo, de naam van de speler en het jaartal 2017. Het speciale Hall Of Fame shirt werd voor het eerst in de lente van 2012 geproduceerd en wordt op maat en model gemaakt door Mario Calvo, die in de jaren '70 ook al verantwoordelijk was voor de pakken van AS Roma. Het shirt Hall Of Fame voetbalshirt is gemaakt van een speciaal merino wool. Iedereen die tot de Hall of Fame van Roma toetreedt, dus ook Totti, krijgt twee shirts. Het ene shirt mag de speler houden en het andere shirt wordt tentoon gesteld in het museum van de club. Totti krijgt dit voetbalshirt vanavond voor en door de Curva Sud (de harde kern van de club) overhandigd.

De special edition Totti Hall Of Fame collectie bevat ook andere items, die door de club in een limited edition zijn geproduceerd. Deze zogenaamde Capsule collectie bevat onder meer een t-shirt, een shawl en een gymtas. Deze items zijn bordeaux rood met een gouden print van een silhouet van Totti en een verwijzing naar zijn toetreding tot de Hall of Fame van de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze collectie. Deze collectie kan je alleen bestellen in de officiële AS Roma store naast het stadion. Ben je op zoek naar andere Totti AS Roma producten? Bestel het dan in deze winke

l of deze SHOP! Directe levering!

a

t