Het Ruud Van Nistelrooij Blood In Blood Out mashup voetbalshirt

We hebben weer een gaaf voetbalshirt van de hand van Floor Wesseling AKA Blood In Blood Out. De Nederlandse voetbalshirtsdesigner maakte eerder al een Nederlands Elftal mashup voetbalshirt voor Wesley Sneijder ter ere van zijn afscheid bij Oranje. Dit shirt bevatte verschillende delen van de shirts waarin Sneijder gevoetbald heeft. Vandaag lanceerde de ontwerper een speciaal voetbalshirt voor Ruud Van Nistelrooij. Dit shirt is een combinatie van alle tenues die good old Ruud Van Nistelrooij tijdens zijn carrière gedragen heeft, waaronder de tenues van Real Madrid, Hamburger SV, Manchester United, SC Heerenveen, FC Den Bosch en Malaga. We bespreken het shirt kort hieronder.

Alle voetbalshirts van Nistelrooij in één voetbalshirt

De bovenkant van het shirt bevat de kraag van het voetbalshirt van Hamburger SV. Naast deze gevouwen kraag zijn ook drie subtiele adidas strepen zichtbaar. De op 1 juli 1976 geboren aanvaller speelde tijdens het seizoen 2010-2011 44 wedstrijden voor Hamburger SV, waarin hij 17 keer scoorde. Onder dit deel is het tenue van Real Madrid zichtbaar. Bij Los Blancos speelde ''Van The Man'' van 2006 tot 2010. Bij Real Madrid speelde Ruud van Nistelrooij 91 wedstrijden, waarin hij 62 keer scoorde. Met Real Madrid werd de Geffenaar twee keer kampioen. Het deel van het Real Madrid shirt dat in dit mashup voetbalshirt verwerkt is betreft het tenue van het seizoen 2007-2008. Dit is te zien aan de paarse lijn. Van Nistelrooij speelde in de periode 2001-2006 speelde de spits bij Manchester United. Voor The Mancunians speelde hij 150 wedstrijden en maakte hij 95 doelpunten. Met deze club werd hij één keer kampioen, won hij één keer de FA Cup en één keer de League Cup. Het deel van het Manchester United shirt dat in het mashup shirt verwerkt is, betreft het tenue van het seizoen 2003-2004. Dit betreft het jaar waarin United de FA Cup won. Bij PSV speelde Van The Man van 1998 tot 2001. Hier liep de sterspeler bijna 1 op 1. Hij speelde 67 wedstrijden en maakte 62 doelpunten. Het PSV shirt in het mashup voetbalshirt betreft het laatste PSV shirt van Van Nistelrooij, namelijk het shirt van 2000-2001. Onder dit deel prijkt het voetbalshirt van SC Heerenveen, waar hij alleen in het seizoen 1997-1998 speelde. Het onderste deel betreft het tenue van FC Den Bosch. Van Nistelrooij speelde hier van 1993 tot de zomer van 1997. In zijn laatste jaar van zijn actieve loopbaan speelde de aanvaller ook nog 32 wedstrijden voor Malaga. Het tenue van Malaga mag dan ook niet ontbreken in dit mashup voetbalshirt. De mouwen bevatten aan de onderkant de strepen van het Malaga shirt van 2011-2012.

De achterkant van het voetbalshirt bevat ook nog de naam en het nummer van Van Nistelrooij. Hiervoor is gebruikt gemaakt van de officiële Premier League bedrukking van de periode waarin de Brabantse spits bij United speelde. Check hieronder nog meer foto's van het vette mashup van Van Nistelrooij, ontworpen door Blood In, Blood Out. Check bovendien het speciale Wesley Sneijder shirt.

Ben je op zoek naar een nieuw voetbalshirt? Check het dan in deze winkel!