4 september 2020

Het Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen 2020-2021

Nike heeft ook dit jaar weer een speciaal Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen uitgebracht! Dit pak heeft hetzelfde design als het trainingspak voor volwassenen. Het enige verschil tussen deze pakken is dat het trainingspak voor kinderen uit een trainingsjack en een trainingsbroek bestaat. Het pak voor kinderen betreft dus eigenlijk het presentatiepak. Het trainingspak voor kinderen is ook dit jaar weer beschikbaar in verschillende kindermaten, namelijk in de maten: 122-128, 128-137, 137-147, 147-158 en 158-170. Dit betekent dat je het trainingspak dit jaar kunt bestellen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar.

Nederlands Elftal training sweater en trainingsbroek kinderen

Het Nederlands Elftal trainingspak 2020-2021 betreft het pak waarin Oranje traint tijdens het EK van 2020, maar ook tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022. De KNVB en Nike hebben twee verschillende kleuren van het trainingspak uitgebracht. Het pak is namelijk beschikbaar met een blauw trainingsjack en een versie met een zwart trainingsjack. Wij bespreken het design van het nieuwe Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen aan de hand van het pak met het blauwe trainingsjack. Het trainingspak is bovendien uitgerust met zwarte details. Het meest in het oog springende detail is de zwarte, diagonale band ter hoogte van de ellebogen van het trainingsjack. Deze band is onderdeel van het nieuwe template van Nike en in deze band zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Een ander kenmerk van het nieuwe template is het feit dat de swoosh van Nike is verplaatst. Deze staat namelijk niet meer op de rechterborst, maar prijkt nu boven de diagonale band op beide mouwen. De linkerborst bevat nog wel het KNVB logo. Dit is een grote, zwarte badge met daarin de Hollandse leeuw in het blauw. Verder heeft het nieuwe Nederlands Elftal trainingsjack voor kinderen de gebruikelijke kenmerken. Het jack is voorzien van een hoge hals en bevat een doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack van Oranje bevatten twee zakken. Het zwarte trainingsjack bevat blauwe logo's en een blauwe band op de mouwen.

Beide nieuwe Nederlands Elftal trainingspakken voor kinderen worden compleet gemaakt door een geheel zwarte trainingsbroek. Ook de Nederlands Elftal trainingsbroek bevat kenmerken van het nieuwe Nike template. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met een diagonale, blauwe band met daarin ook weer de letters van de voetbalbond. De logo's van de voetbalbond en Nike staan op de pijpen. Het logo van de bond betreft een zwarte badge met daarin een blauwe leeuw. Verder heeft het trainingspak voor kinderen de gebruikelijke details. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de Nederlands Elftal trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat de broek makkelijk aan en uit gedaan kan worden. Daarnaast heeft de broek de bekende tapered fit, wat inhoudt dat deze trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. Het pak is natuurlijk ook uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie.

Check nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak voor kinderen, dat dus ook gedragen wordt door spelers als Depay, De Ligt, van Dijk, Frenkie de Jong, Blind, Promes, Wijnaldum en andere sterren. Check ook het Nederlands Elftal EK 2020 trainingspak voor volwassenen. 

Nederlands Elftal trainingspak kinderen bestellen

Het nieuwe Nederlands Elftal trainingspak voor kinderen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. Dit kan voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Zowel het zwarte als het blauwe trainingspak heeft een prijs van € 99,95 voor kinderen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Nederlands Elftal trainingspak in kindermaten direct in deze winkel

of deze winkel! 

of de officiële NIKE SHOP