Het Liverpool trainingsjack voor 2019-2020

De nieuwe trainingscollectie van Liverpool is afgelopen weekend bekend gemaakt door de club en kledingsponsor New Balance. Deze nieuwe lijn voor 2019-2020 bevat ook weer een nieuw anthem trainingsjack, welke door het Amerikaanse sportmerk het ''Game Jacket'' wordt genoemd. Dit betreft het trainingsjack waarin The Reds het veld betreden voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in 2019-2020. Het trainingsjack is in twee verschillende kleuren uitgebracht. Het rode trainingsjack wordt gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden op Anfield Road en het zwarte trainingsjack wordt gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden.

Liverpool anthem trainingsjack 2019-2020

We bespreken het nieuwe Liverpool trainingsjack aan de hand van de rode versie, omdat deze de echte looks van de Engelse topclub heeft. Dit jack is geheel rood met gele logo's op de borst. De rechterborst bevat het logo van New Balance in het geel en de andere borst bevat de Liverbird met daaronder het logo van de nieuwe sponsor AXA. Het verzekeringsbedrijf staat de komende drie seizoenen op de trainingstenues van de Engelse club. Voorheen was dit BetVictor. Van het online gokbedrijf heeft Liverpool afscheid genomen. Op de voetbalshirts van The Reds staat overigens een andere hoofdsponsor: Standard Chartered. De bank is al sinds 2010 hoofdsponsor van de club. Het jack bevat verder een semi-hoge hals en een doorlopende rits. De zijkanten van het Liverpool jack bevatten twee zakken en op de achterkant van het jack staan de initialen van de club van manager Jürgen Klopp: L.F.C. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt namelijk een gele taping met daarin het woordmerk van de kledingsponsor en daaronder de handtekening van voormalig Liverpool manager Bob Paisley. De Liverpool collectie, inclusief het Liverpool thuisshirt voor 2019-2020, zijn een ode aan de succesvolle manager. Het nieuwste Liverpool trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingsjack van The Reds. De trainingscollectie bevat ook een nieuw trainingspak en nieuwe trainingsshirts.

Liverpool trainingsjack bestellen

Het nieuwe Liverpool anthem trainingsjack voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen een prijs van € 69,95. Check ook andere beschikbare Liverpool producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel de nieuwe Liverpool trainingskleding in deze SHOP