Het Liverpool trainingspak voor 2019-2020

Na het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2019-2020 is nu ook de trainingscollectie van The Reds officieel bekend gemaakt. Dit betekent dat de club en New Balance ook het altijd populaire trainingspak van de club hebben uitgebracht. Dit betreft het pak waarin het keurkorps van trainer Jürgen Klopp te zien is tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden op Anfield Road gedurende dit seizoen. Ook dit seizoen is New Balance weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de Engelse topclub. Het contract tussen beide partijen loopt overigens wel aan het einde van dit seizoen af. Anyway, check hieronder alles over het nieuwe pak!

Wil je direct shinen in dit nieuwe trainingspak van Liverpool? Check het exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Liverpool training top en trainingsbroek 2019-2020

Voor het Liverpool trainingspak geldt altijd: ''What you see is what you get.'' Aan het pak verandert nooit zo schrikbarend veel en ook dit jaar heeft het nieuwe Liverpool pak ook weer een echte Liverpool look! De midlayer/ training top van het Liverpool pak is geheel rood en bevat een hoge hals met verborgen rits. Op de borst van de trainingssweater staan de logo's van de club en New Balance en onder het logo van The Reds staat het logo van subsponsor AXA. Dit is een ander logo dan op de voetbalshirts van de club staat. Op de tenues staat namelijk sinds 2010 Standard Chartered als sponsor. AXA en de club zijn deze week een verbintenis voor de duur van drie jaar aangegaan. De onderkant van de mouwen bevatten een donker rode bies en verder bevat de top de gebruikelijke details. De training sweater van de Engelse club heeft strakke mouwen en bestaat voor 87% uit polyester en 13% uit elasthaan. Hierdoor heeft de top een stretchy fit en valt het strak om het lichaam. De training top bevat evenals het nieuwe thuisshirt een ode aan voormalig manager Bob Paisley. In de kraag is een handtekening van de succesmanager van de club verwerkt. 

Het nieuwe Liverpool trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een rode of zwarte trainingsbroek. Ook aan het design van de trainingsbroek is weinig veranderd in vergelijking met vorig seizoen. De trainingsbroeken hebben een slim fit pasvorm en bevatten twee zakken aan de zijkanten. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband met trekkoord, zodat je zelf naar wens de fit van de broek aan kunt passen. Uiteraard mogen de logo's van de club en NB niet ontbreken en is de broek aan de onderkant ook nog eens uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Alle trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het pak!

Liverpool trainingspak bestellen

Het nieuwe Liverpool pak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De trainingstop en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Voor volwassenen heeft de sweater een prijs van € 65,- en voor kinderen € 55,-. De trainingsbroek is € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Wil je andere Liverpool producten kopen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel je nieuwe Liverpool pak direct in deze SHOP

of deze winkel!