Liverpool trainingsshirt en warming-up shirt 2019-2020

Liverpool en New Balance hebben vandaag de nieuwe trainingscollectie voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. Deze collectie bevat ook weer een nieuw trainingsshirt en warming-up tenue. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden en de pré match top wordt alleen gedragen tijdens het warmlopen voorafgaande aan deze wedstrijd. Het Amerikaanse sportmerk New Balance is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de trainingstenues van The Reds. NB is sinds 2015 kledingsponsor en dit contract loopt nog tot de zomer van 2020. Check hieronder de designs van beide shirts.

Liverpool training shirt 2019-2020

Aan het Liverpool trainingsshirt voor 2019-2020 is weinig veranderd in vergelijking met vorig seizoen. Wel prijkt er een nieuwe sponsor op het midden van de shirts. De club van manager Klopp tekende deze week namelijk een deal met verzekeringsmaatschappij AXA. De komende drie jaar staat het bedrijf met haar logo op de trainingskleding van de Engelse club. Dit geldt overigens niet voor de voetbalshirts en tenues van de club. Op de tenues staat sinds 2010 al Standard Chartered als hoofdsponsor. Het Liverpool trainingsshirt is in verschillende kleuren gelanceerd. Uiteraard is er ook een rode versie. De shirts bevatten een ronde hals en op de borst staan de logo's van de club en New Balance. Verder bevatten de trainingsshirts een flitsende zigzag print over de mouwen. Deze print is geïnspireerd door het logo van het Amerikaanse sportmerk. De mouwen worden afgesloten door een donker rode strip. Een subtiel detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier staat namelijk een gele strip. Ook de handtekening van voormalig Liverpool manager Bob Paisley is in de hals verwerkt. Deze staat ook in het nieuwe thuisshirt en trainingspak van de club. 

Liverpool warming-up shirt 2019-2020

Het warming-up shirt van Liverpool heeft een iets rijkere look. Dit shirt ziet er overigens vrijwel hetzelfde uit als het trainingsshirt, maar bevat de zigzagprint over de gehele body van het shirt. De mouwen zijn rood met een witte taping aan de onderkant. Een ander verschil met het trainingsshirt is dat het logo van New Balance en Liverpool op de borst geel is in plaats van wit. Het logo van AXA is wel wit en verder bevat het pré match top ook de handtekening van Paisley aan de binnenkant. Beide trainingsshirts kun je combineren met het nieuwe trainingsbroekje, die zowel in het rood als zwart is uitgebracht door de club. Alle trainingskleding van de club is uitgerust met de NB Dry technologie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Liverpool trainingsshirt en warming-up tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Van Dijk, Salah, Firmino, Wijnaldum, Keita en nog meer sterspelers.

Liverpool trainingskleding kopen

Het nieuwe Liverpool trainingsshirt kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 39,95 en in kindermaten is deze € 34,95. De warming-up shirts zijn € 49,95 en € 44,95. Check ook andere Liverpool producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel de nieuwe Liverpool trainingskleding in deze SHOP

of deze winkel!