2 november 2018

Het FC Köln Carnavals voetbalshirt 2018-2019

Het carnalvalsseizoen is geopend! Dat betekent ook dat FC Köln weer een speciaal carnavals voetbalshirt lanceert en dat shirt is vandaag uitgebracht door de club en kledingsponsor Uhlsport. In dit nieuwe voetbalshirt speelt FC Köln een aantal wedstrijden in de 2. Bundesliga dit seizoen. Voor het eerst is het Duitse sportmerk Uhlsport verantwoordelijk voor het design van het carnavalstenue van ''Die Geißböcke''. Het sportmerk heeft het stokje overgenomen van een ander Duits merk, namelijk Erima. Check hieronder alle details van het special edition voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Rhein Energie Stadion.

FC Köln Carnaval voetbalshirt en tenue 2018

Het nieuwe Carnavalsvoetbalshirt van FC Köln voor 2018-2019 heeft wat weg van een boevenshirt. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de dunne, rode en witte horizontale banen over het shirt. Deze kleuren van dit hooped design zijn geïnspireerd door de kleuren van de stad Keulen en natuurlijk ook de clubkleuren van de plaatselijke FC. Het tenue is dit jaar ook uitgerust met een ronde hals in het rood en de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. In de bies zijn verschillende symbolen verwerkt, die gerelateerd zijn aan Carnaval.  Op het voetbalshirt prijkt ook het wapen van de stad Keulen. De badge van de stad staat namelijk op het midden van de borst. Dit embleem wordt geflankeerd door de logo's van Uhlsport en de club. Sponsor REWE versiert het midden van het tenue en op de achterkant van het voetbalshirt staat de naam van de club met de leus: ''1. FC Köln – Spürbar Anders.'' De trademark tekens van Hummel staan op de mouwen en de rechter mouw bevat ook de officiële 2. Bundesliga badge. Het FC Köln tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de onderkant het hooped design met rode en witte strepen. Ook de tailleband aan de bovenkant is rood. De kousen zijn geheel in stijl van het design van het voetbalshirt en bevatten ook de horizontale rode en witte banen. Op de broekjes en de kousen staan ook weer de logo's van de club en Uhlsport.Check hieronder nog meer afbeeldingen van het speciale FC Köln carnavalstenue voor 2018-2019, welke gedragen worden door spelers als Hector, Terodde, Risse, Sorensen, Schaub, Koziello, Cordoba en andere sterspelers!

FC Köln Carnaval voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Köln Carnaval voetbalshirt kan je vanaf mid november bestellen in de onderstaande shops. Het shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 90,-. Daar krijg je wel een luxe cadeaubox bij! Bovendien kan je je Köln shirt laten bedrukken in deze webshops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe FC Köln Carnaval voetbalshirt in deze SHOP!