Het donkergroene Real Madrid keepersshirt 2019-2020

Adidas heeft tegelijkertijd met het nieuwe Real Madrid uitshirt voor 2019-2020 een nieuw keepersshirt voor de uitwedstrijden uitgebracht. Dit nieuwe keepersshirt wordt alleen gedragen tijdens de La Liga, Copa Del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-20. Tijdens de thuiswedstrijden dragen Courtois en Navas een geel keepersshirt. Het nieuwe keeperstenue van Real Madrid voor de uitwedstrijden heeft overigens wel hetzelfde template als het gele shirt. Check!

Keepers Real Madrid dragen donker groen keeperstenue in uitwedstrijden

Het Real Madrid away keepersshirt voor 2019-2020 bevat een camouflage achtige print. Het shirt is namelijk geïnspireerd door het adiPro19 template. Dit is het template dat adidas gebruikt voor alle keeperstenues dit seizoen. Het design van het keeperstenue pas overigens perfect in het thema van het nieuwe uitshirt: ''CREATE THE NOISE.'' Het uitshirt is namelijk een ode aan de sfeer in het Santiago Bernabeu. De all-over print op het nieuwe uitshirt en waarschijnlijk ook op het nieuwe keepersshirt staat symbool voor de geluidsgolven in het stadion na het vieren van een doelpunt. Evenals het thuisshirt en uitshirt bevat het keeperstenue ook gouden details. Het logo van adidas, Real Madrid en sponsor Fly Emirates op het tenue zijn goud. De gouden details verwijzen naar de indrukwekkende prijzenkast van Los Blancos. Verder is het keepersshirt van Real geheel groen. Deze kleur wordt door adidas ''Legend Ivy'' genoemd. De ronde hals van het keeperstenue heeft een iets donkere tint groen en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen aan de zijkanten.

Het nieuwe Real Madrid keeperstenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met donkere adidas strepen en gouden logo's. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Real Madrid away keeperstenue. Uiteraard zijn de tenues dit seizoen ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe keeperstenue van Courtois en Navas!

Real Madrid keepersshirt bestellen

Het groene Real Madrid keepersshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Het keeperstenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95.  In de onderstaande shops kun je het keeperstenue van Real Madrid ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de keepers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Real keepersshirt in DEZE WINKEL

of deze SHOP!