19 november 2018

Het Chelsea American Football NFL Hazard Nike shirt

In Engeland en met name in Londen wordt American Football steeds populairder en in de Verenigde Staten stijgt de populariteit van de Premier League. 1+1=2 moet Nike gedacht hebben. Het Amerikaanse sportmerk is kledingsponsor van Chelsea en bovendien van vele teams in de American Football competitie NFL. Daarnaast is Chelsea speler Hazard het gezicht van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Deze mix heeft geresulteerd in een gruwelijk American Football shirt van Chelsea als eerbetoon aan de Belgische middenvelder. Wil je alles weten over dit shirt? Check het hieronder!

Het Chelsea American Football shirt is geheel in stijl van het template dat Nike gebruikt voor de tenues in de NFL. Dit is het Hechter template. Het ontwerp van deze shirts wordt gekenmerkt door de brede v-hals. Bij het NHL shirt van Chelsea is deze wit. Verder heeft het American football shirt dezelfde kleuren als het voetbalshirt van The Blues. Het shirt is dan ook geheel blauw en bevat verder een witte bies aan de onderkant van de mouwen. De swoosh van Nike staat samen met het logo van de Londenaren op de mouwen. We gaven het net al aan, het shirt is bovendien een ode aan Eden Hazard, een belangrijk boegbeeld van Nike en met name van de Mercurial voetbalschoenen. Het rugnummer van de Belgische sterspeler prijkt dan ook op verschillende plekken op het shirt. Het nummer staat zowel op het midden van het shirt, als op de achterkant en de schouders van het American Football shirt. Op de NFL shirts staan de rugnummers ook op deze plekken. De nummer zijn via een speciale techniek op de tenues aangebracht. Deze zijn op het shirt genaaid. De binnenkant van de kraag bevat ook de naam van de club. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het special edition American Football shirt van Chelsea. Dit shirt is maar in een beperkte oplage door Nike geproduceerd en wordt door de club niet gedragen in één van de wedstrijden van de Londenaren. Het is alleen een toevoeging op de collectie voor 2018-2019. Nike bracht ook voor Barcelona, Paris Saint Germain en Tottenham Hotspur een zelfde soort shirt uit!

Het limited edition NFL Chelsea shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het shirt heeft een prijs van € 100,- en is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar andere Chelsea tenues? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt exclusief in deze winkel!

of deze SHOP!