Het Barcelona American Football NFL shirt 2019

Weer een nieuw Barcelona shirt van Nike! Daags na de release van het shirt ter ere van de 20 jarige samenwerking tussen Nike en Blaugrana hebben beide partijen weer een nieuw shirt gelanceerd! Dit keer maken beide partijen een uitstapje naar een andere sport, namelijk naar het American Football. Deze shirts zijn namelijk onderdeel van de nieuwe Nike X American Football collectie. De shirts van Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea en Tottenham Hotspur zijn in een American Football jasje gestoken. Benieuwd naar het American Football shirt van Barca? Check hieronder alle informatie!

Het design van het Barcelona NFL special edition shirt

Het American Football shirt van FC Barcelona is geheel in stijl van het thuisshirt van de Catalanen. Het shirt wordt uiteraard gekenmerkt door de verticale rode en blauwe banen over het shirt. Verder is het nieuwe NFL shirt van Barca geïnspireerd door het Hechter template, die iconisch is voor de American Football shirts van Nike dit seizoen. Het shirt bevat een brede V-hals, die geel is met dunne rode strepen. Dit design is geïnspireerd door de Catalaanse vlag, La Senyera. Onder de hals bevindt zich een blauw v-design. Het nieuwe shirt van de Spaanse kampioen is tegelijkertijd een ode aan Barcelona sterspeler Coutinho. De Braziliaanse aanvaller van Barca is een van de gezichten van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Het nummer van de aanvaller staat in een retro font op het midden van het Barcelona American football shirt en komt ook weer terug op de schouders van het shirt. De spelers in de NFL dragen het nummer zowel op de voorkant van het shirt als op de achterkant en de schouders. De achterkant van het shirt bevat dan ook de naam en het rugnummer van Coutinho (7). Alle nummers in een speciaal vlak op de shirts genaaid. De logo's van Barcelona en Nike staan op de linker mouw. De mouwen van het shirt zijn geheel blauw.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het American Football shirt van Barcelona. Deze is maar in een beperkte oplage door Nike geproduceerd. Het shirt wordt bovendien niet door de sterren van Blaugrana gedragen en is puur en alleen een toevoeging op de collectie voor 2018-2019. Check ook het vorige week gelanceerde shirt ter ere van de 20 jarige samenwerking of het special edition PSG American Football shirt!

Barcelona American Football shirt bestellen

Het nieuwe Barcelona NFL shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online shops. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 100,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt exclusief in deze webshop! 

DEZE SHOP!