Het Paris Saint Germain American Football shirt 2019

Nike goes American Football en hoe! Het Amerikaanse sportmerk heeft een speciale collectie American Football shirts gelanceerd van voetbalclubs waarvan Nike sponsor is. In dit blog bespreken we het Paris Saint Germain American Football shirt. Het shirt is geheel in stijl van het voetbalshirt van de Franse club en bevat uiteraard verschillende kenmerken van de iconische American Fotoball shirts. Het PSG shirt is door Nike in een limited editie uitgebracht. Van dit shirt zijn er slechts een aantal geproduceerd! Check hieronder alle details van het American Football shirt van PSG!

Design Paris Saint Germain American Football shirt

Als template heeft Nike het zogenaamde Hechter design gebruikt, die kenmerkend is voor de American football shirts van het merk. Het Paris Saint Germain American Football shirt heeft dezelfde kenmerken als het thuisshirt van de Franse kampioen. Het shirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de brede rode baan over het midden van het shirt. De brede band wordt geflankeerd door twee witte banen, waardoor het shirt ook in stijl is van de Franse vlag. Deze banen worden onderbroken door nummer 10, welke een stijlvol American Football font heeft. Nummer 10 is een verwijzing naar het rugnummer van Neymar JR en in de Amerikaanse NFL dragen de spelers het nummer op het midden van het shirt, alsook op de mouwen. Op het PSG NFL shirt prijkt dan ook nummer tien op de schouders. Ook op de achterkant van het shirt staat dit rugnummer met de naam van de Braziliaanse sterspeler Neymar JR. De aanvaller is het boegbeeld van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen en dit is de reden dat dit PSG shirt de naam en het nummer van de Braziliaan bevatten. Het American Football shirt is bovendien uitgerust met een V-hals, waarin een gouden waterlelie is verwerkt. Dit is een symbool van de club uit de Franse hoofdstad. Uiteraard mag de leus van de club in de nek niet ontbreken: ICI C'EST PARIS (Hier is Parijs).

Dit shirt wordt natuurlijk niet gedragen door Paris Saint Germain in de wedstrijden en is alleen als toevoeging op de Paris Saint Germain collectie voor 2018-2019 gereleased. Eerder dit seizoen maakte PSG al een uitstapje naar het basketbal. Op de rechterborst van de Paris Saint Germain Champions League voetbalshirts en de trainingskleding prijkt het logo van het basketbalmerk Jordan Brand. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het special edition shirt

Paris Saint Germain NFL shirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain special edition NFL shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het shirt heeft een prijs van € 100,- en kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Paris Saint Germain producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Paris Saint Germain American Football shirt exclusief in deze winkel!

of in deze SHOP!