Het Bologna 3e voetbalshirt 2018-2019

De Italiaanse club Bologna heeft vandaag een nieuw 3e shirt uitgebracht in samenwerking met kledingsponsor Macron. In dit voetbalshirt speelt Bologna dit seizoen nog een aantal uitwedstrijden in de Italiaanse Serie A en Coppa Italia. Zoals we van het 3e shirt van de Italianen gewend zijn, is het tenue ook dit jaar een ode aan de historie, traditie en identiteit van de club en de stad. Ben je benieuwd naar het design van het voetbalshirt? Check het hieronder!

Het blauwe Bologna 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Bologna 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt voor 2018-2019 is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door een watermerk aan de rechter onderkant van het voetbalshirt. Dit betreft een print van de bekende Neptune fontein in het histortische centrum van Bologna. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier staat de tekst: ''Lo squadrone che tremare il mondo fa'' (Het team dat de wereld laat beven). Op de achterkant van het tenue prijkt in de nek de naam van de club met het oprichtingsjaar: ''Bologna FC 1909.'' Het Bologna voetbalshirt bevat dit seizoen ook rode details. Dit is één van de andere clubkleuren van de club waar trainer Filipo Inzaghi aan het toer staat. De rode details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de trademark tekens van Macron op de mouwen. Het logo van het Italiaanse sportmerk staat op de rechter borst. Het Italiaanse merk uit Bologna verzorgt al sinds 2001 de tenues van de club en dit contract duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2020. De linker borst bevat het geborduurde embleem van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het  Stadio Renato Dall'Ara en op het midden van het tenue staat sponsor LIU*JO. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode accenten.

Alle Macron tenues zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dijks, Dzemaili, Santander, Calabresi, Laraingeira, Pulgar, Svanberg en andere spelers. Check ook de andere Bologna voetbalshirts voor 2018-2019.

Bologna voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bologna 3e shirt kan je vanaf november 2018 bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,- en dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops kan je het Bologna tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met Bologna producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Scoor het nieuwe Bologna FC shirt vanaf nu in DEZE SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)