29 juni 2018

Bologna voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Bologna zijn deze week gepresenteerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Macron. In deze nieuwe tenues speelt de club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2018-2019. Macron is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de Italianen. Het Italiaanse sportmerk en de club hebben sinds 2001 een samenwerking. Het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot 2022. Zowel het thuisshirt als het nieuwe uitshirt zijn gereleased! Check hieronder de details!

Bologna thuisshirt 2018-2019

Het Bologna thuisshirt wordt dit jaar gekenmerkt door de brede rode en navy blauwe verticale vlakken over het shirt. De voorkant van het shirt bevat twee rode en twee donker blauwe vlakken. Deze vlakken bevatten daarnaast subtiele pinstripes. Ook de mouwen van het nieuwe tenue van de ''Rossoblu'' hebben dit design. Het tenue wordt afgemaakt door een ronde hals in het navy blauw. De achterkant van het shirt bevat net onder de nek de naam en het oprichtingsjaar van de Italiaanse club: BOLOGNA FC 1909. Op de borst prijken de logo's van de club en Macron. De trademark tekens van Macron staan traditioneel op de schouders van het shirt en de nieuwe shirtsponsor LIU-JO versiert het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker wit voetbalbroekje en donker blauwe voetbalkousen met rode accenten.

Bologna uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Bologna is zoals altijd wit en bevat accenten uit de clubkleuren van de club. Dit jaar is het uittenue geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1980-1981. Dit betekent dat het voetbalshirt aan de bovenkant is uitgerust met rode en navy blauwe banen. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De v-hals van het uitshirt is ook navy blauw. De logo's van Macron, de club en LIU-JO staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook de achterkant van dit shirt bevat de naam en het oprichtingsjaar van Bologna. Het uitshirt wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en witte kousen met donker blauwe en rode details.

Check hieronder nog meer foto's van de voetbalshirts van Bologna, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Destro, Verdi, Dzemaili, Masina, Di Francesco en andere sterspelers. Check ook het nieuwe 3e shirt.

Bologna voetbalshirts bestellen

De nieuwe Bologna voetbalshirts van Macron kan je vanaf nu bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe voetbalshirt van Bologna ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Wil je andere producten van de club kopen, check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe Bologna FC shirt vanaf nu in DEZE SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)