28 augustus 2018

Het Arsenal trainingsshirt 2018-2019

We blijven vandaag nog even in Arsenal sferen! Alle trainingsshirts van ''The Gunners'' zijn inmiddels officieel bekend gemaakt door PUMA. Het Duitse sportmerk pakt dit jaar uit met een super strakke trainingslijn! Daarover straks meer. Het zou zo maar eens één van de laatste PUMA collecties van Arsenal kunnen zijn. Het contract tussen beide partijen loopt aan het eind van het seizoen 2018-2019 en dit contract is nog niet verlengd. Er gaan geruchten dat adidas vanaf 2019-2020 de kledingsponsor wordt van de Londenaren, maar dit is nog door geen van de partijen bevestigd. Arsenal heeft dit seizoen drie verschillende trainingsshirts. Hieronder leggen we de ins en outs uit van de nieuwe shirts.

Arsenal training shirt en tenue 2018-2019 in drie kleuren

Het nieuwe Arsenal trainingsshirt wordt door de spelers gedragen in de voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende 2018-2019. Voor iedere gelegenheid heeft de club van trainer Emery eigenlijk een ander trainingsshirt. Het bordeaux rode shirt wordt dit jaar gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden en het grijze shirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Daarnaast heeft de club nog een speciaal Europa League trainingsshirt. Dit is eigenlijk het meest in het oog springende shirt. Dit shirt straalt namelijk één en al fashion uit. Dit shirt is leger groen met gouden accenten. De gouden details zijn te vinden in de taping over de mouwen en in alle logo's op de voorkant van het shirt. Alle logo's en de taping hebben een reflecterend effect, waardoor deze ook opvallen in het donker! Dit effect wordt ook doorgetrokken naar de andere trainingsshirts. Ook het bordeaux rode shirt heeft gouden details. Het grijze shirt is hierop een uitzondering. Dit shirt bevat zilveren details. Qua technische kenmerken is bij alle shirts hetzelfde. Alle trainingsshirts bevatten een ronde hals en hebben raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam.

De nieuwe trainingstenues van Arsenal hebben uiteraard ook nog een bijbehorend trainingsbroekje. Dit broekje kan je in twee kleuren bestellen. Puma heeft namelijk een zwart en grijs trainingsbroekje uitgebracht met daarop weer gouden logo's van de club en het Duitse sportmerk! Alle items uit de trainingslijn van ''The Gunners'' bevatten de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingsshirts van Arsenal. De trainingspakken van de club voor 2018-2019 hebben dezelfde stijl als deze shirts. Check het

Arsenal trainingsshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Arsenal trainingsshirt kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 45,- en voor kinderen € 40,-. De bijbehorende broekjes kan je al bestellen vanaf € 35,-. Alle items zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, M, L, XL en XXL. Wil je andere items bestellen uit de Arsenal collectie? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Arsenal trainingsshirt in deze SHOP

of deze winkel!