28 augustus 2018

Het grijze Arsenal trainingspak 2018-2019

Arsenal heeft dit seizoen drie trainingspakken in haar trainingscollectie. Naast een bordeaux rood trainingspak en een groen pak, hebben ''The Gunners'' in samenwerking met kledingsponsor PUMA nu ook een grijs/zilver pak gelanceerd. Dit grijze pak wordt door het keurkorps van trainer Emery vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en Europa League gedurende 2018-2019. Het bordeaux rode pak wordt gedragen in aanloop naar de thuiswedstrijden en het groene pak in de aanloop naar de wedstrijden in Europa. Check hieronder alle details van het grijze trainingspak van Arsenal!

Grijze Arsenal training sweater 2018-2019

Zoals we inmiddels van PUMA gewend zijn bestaan de nieuwe trainingspakken uit een training top of drill top de zogenaamde tapered trainingsbroek. Dit seizoen staat de nieuwe trainingscollectie van Arsenal geheel in het stijl val fashionable kleuren met een koninklijke touch. Alle items uit de nieuwe trainingslijn van PUMA bevatten kleuren, die perfect in het huidige straatbeeld passen! Voor het away trainingspak hebben Arsenal en PUMA voor een zilveren variant gekozen. Het is bovendien een kleur die Arsenal zou kunnen halen in het doel om dit seizoen weer een prijs binnen te slepen. De training top is zilver/grijs met een zilveren taping over de schouders en mouwen. Alle zilveren accenten op de sweaters hebben een reflecterend effect, waardoor je direct opvalt in het donker! De mouwen bevatten namelijk twee banen met een gradient design. Beide banen bevatten dunne stippels. Verder hebben de trainingssweaters van Arsenal ook dit seizoen weer een hoge hals met een rits tot de borst. Alle logo's op de voorkant van de drill top zijn ook weer zilver. Dit grijze pak zou overigens zo maar één van de laatste trainingspakken van PUMA voor Arsenal kunnen zijn dit seizoen. Het contract tussen beide partijen loopt aan het eind van dit seizoen af en is nog niet verlengd. In de wandelgangen gaan er geruchten dat adidas op de deur aan het kloppen is. Dit wordt echter pas medio 2019 bekend! De nieuwe Arsenal drill top bevat verder de volgende functionele kenmerken:

  • De mouwen van de training top zijn raglanmouwen. Deze vallen getailleerd om het lichaam en bewegen perfect mee met de armen, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben.
  • De mouwen van de Arsenal trainingssweater hebben ana de onderkant duimgaten, waardoor deze een fit van een handschoen hebben en de top nog strakker om het lichaam valt.
  • De training top bestaat voor 87% uit polyester en 13% uit elasthaan, voor de perfecte pasvorm.
  • De zijkanten van de Arsenal sweater bevatten twee verborgen zakken met een rits.
  • Alle items uit de trainingslijn van de Londenaren bevatten de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Grijze Arsenal trainingsbroek 20182-2019

In tegenstelling tot de andere Arsenal trainingspakken voor 2018-2019 heeft dit pak een trainingsbroek in dezelfde kleur als de training top. De bijbehorende trainingsbroek is namelijk grijs met zilveren Arsenal logo's. De trainingsbroeken hebben ook dit seizoen weer een tapered fit. Dit betekent dat de broek vooral strak valt rondom de kuiten en enkels. De broek wordt afgemaakt door enkelritsen aan de onderkant en de bovenkant van de Arsenal trainingsbroek bevat een tailleband. Uiteraard heeft de broek ook dit jaar weer twee zakken aan de zijkanten en is het gemaakt vane en stretch materiaal.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het grijs/zilveren Arsenal trainingspak voor 2018-2019, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Özil, Guendouzi, Aubameyang, Torreira, Ramsey, Mkhitaryan, Xhaka, Lacazette en andere sterspelers. Check ook het bordeaux rode pak of het groene trainingspak. Beide pakken bevatten gouden details!

Arsenal trainingspak bestellen

Het nieuwste away trainingspak van Arsenal kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het trainingspak heeft voor volwassenen een prijs van in totaal € 120,-. De broek en trainingssweater kunnen los van elkaar besteld worden. De broek is voor volwassenen € 55,- en de top is € 65,-. Voor kinderen is het pak in totaal ongeveer € 100,-! Wil je andere Arsenal producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Arsenal pak deze winkel!

of in deze SHOP