Het Arsenal Europa League trainingspak 2018/2019

Arsenal gaat dit jaar weer op jacht naar een belangrijke prijs in Engeland of Europa. Op nationaal gebied wil het ''The Gunners'' al twee jaar op rij niet lukken om in de top vier van de Premier League te eindigen. De club van trainer Emery kwam vorig seizoen wel ver in de Europa League,maar moest haar meerdere erkennen in de latere winnaar Atletico Madrid. Dit seizoen gaan de Londenaren weer alles op alles zetten om een prijs binnen te slepen en het kan zo maar zijn dat dat in Europa is. Ieder seizoen heeft Arsenal een speciaal shirt, waarin het de Europese uitwedstrijden speelt. Dit seizoen heeft de club uit de Engelse hoofdstad ook weer een speciaal trainingspak voor de wedstrijden in Europa. Zoals we van PUMA gewend zijn bestaat het pak ook dit jaar weer uit een training top en tapered trainingsbroek. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingspak!

Groene Arsenal training top en trainingsbroek 2018-2019

De training top van het nieuwe Europa League pak van Arsenal heeft dit seizoen een fashionable kleur. De training sweater is namelijk leger groen. Hiermee voldoet het nieuwe trainingspak van Arsenal aan alle standaarden waaraan een pak tegenwoordig moet voldoen. Het moet niet alleen een perfect item zijn om in te trainen, maar ook om de club mee aan te moedigen en nog op straat te dragen ook! Het nieuwe pak van Arsenal bevat ook nog eens gouden accenten. Dit geeft het trainingspak een elegante look en maakt het een echte eyecatcher! De gouden accenten zijn te vinden in de logo's van Puma en Arsenal op de borst. Puma en Arsenal gaan dit jaar overigens hun laatste contractjaar in en er gaan geruchten dat adidas vanaf het seizoen 2019-2020 de tenues en trainingskleding van Arsenal gaat verzorgen. Dit zou zomaar eens één van de laatste Puma trainingspakken voor Arsenal kunnen zijn. Wordt vervolgt in ieder geval! Het logo van sponsor Fly Emirates staat op het midden van de training top in het goud en ook twee banen over de mouwen zijn goud, evenals een lipje aan de achterkant van de Arsenal trainingstrui. Het nieuwe Arsenal trainingspak voor de Europa League wedstrijden bevat natuurlijk ook wat functionele kenmerken. De top heeft een hoge hals met een rits. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten en de top bestaat voor 83% uit polyester en 17% uit elasthaan, waardoor het perfect mee rekt met het lichaam en je gegarandeerd een getailleerde fit hebt. De sweaters hebben dit jaar ook twee verborgen zakken aan de zijkanten.

De trainingsbroek van het nieuwe Arsenal pak voor 2018-2019 heeft een andere kleur. De kleur van deze broek is wat neutraler en past daardoor perfect bij de training sweater van de Engelse club. De broek ie zwart en bevat ook weer gouden logo's van Puma en de club. Aan de andere kenmerken van de Arsenal trainingsbroek is niks veranderd. De broek heeft een zogenaamde tapered fit. Dit betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. De meshspanelen aan de achterkant van de knieholtes zorgen voor extra ventilatie en een goede fit. De broek heeft ook enkelritsen en twee zakken aan de zijkanten. Verder is de broek uitgerust met de Dry Cell technologie van PUMA voor een optimale prestatie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak van Arsenal, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Özil, Aubameyang, Torreira, Ramsey, Mkhitaryan, Xhaka en andere sterspelers! Check ook het bordeaux rode trainingspak of het uitshirt voor de CUP wedstrijden.

Arsenal Europa League trainingspak bestellen!

Het Europa League wedstrijdpak van Arsenal voor 2018-2019 kan je voor kinderen en volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128, 140,152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De tops en broeken kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen € 55,-. De broek is in volwassen maten € 55,- en voor kinderen € 45,-. Wil je andere Arsenal producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast met beschikbare producten! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Arsenal pak in deze SHOP

of deze winkel!