28 augustus 2018

Het rode Arsenal trainingspak 2018-2019

Arsenal draagt dit seizoen weer een stijlvol trainingspak! Dat moet ook wel. Na twee seizoenen geen Champions League ticket hebben weten te bemachtigen, gaat de Londense club er dit jaar weer alles aan doen om in de top vier van de Premier League te eindigen. De club wil al het toeval uitsluiten en is in ieder geval tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League thuiswedstrijden in het Emirates Stadium te zien in een classy trainingspak. Dit pak werd namelijk vorige maand bekend gemaakt door Puma en de club van trainer Emery. Zoals alle trainingspakken van PUMA bestaat het pak uit een strakke trainingstrui en een tapered trainingsbroek! We bespreken alle details van het nieuwe thuis trainingspak hieronder!

Bordeaux rood/goud Arsenal training top 2018-2019

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2018-2019 is een combinatie van bordeaux rood en goud. Deze kleuren zijn geïnspireerd door het voetbalshirt van 2005-2006. Destijds was Nike nog kledingsponsor van de club en had de club een bordeaux rood thuisshirt. Dit was het laatste voetbalshirt waarin de club in het oude stadion, Highbury, speelde. Dit was bovendien het laatste shirt waarin Bergkamp voor Arsenal speelde. De kleuren van dit tenue komen weer geheel terug in de training top van Arsenal voor 2018-2019. Deze is bordeaux rood met gouden accenten. De gouden accenten zijn te vinden in twee banen over de mouwen. Deze banen hebben het zogenaamde gradient design en bestaan uit dunne stippen. Verder hebben de training sweaters van Arsenal dit jaar ook een hoge hals met een rits tot de borst en hebben de mouwen aan de onderkant duimgaten. Hierdoor valt de trainingstrui nog strakker om het lichaam. De gouden accenten komen ook terug in de logo's van de club, Puma en Fly Emirates op de voorkant van de top en ook de achterkant van de trainingssweater bevat een gouden lipje. Andere kenmerken van de Arsenal training top zijn de zakken aan de zijkanten, de getailleerde fit en de raglanmouwen, voor een perfecte pasvorm.

Zwarte Arsenal trainingsbroek 2018-2019

De trainingsbroek van het nieuwe Arsenal trainingspak heeft een andere kleur. Desalniettemin bevat de broek ook gouden details. Ook de logo's van Puma en ''The Gunners'' op deze broek zijn goud. Verder is de Arsenal trainingsbroek geheel zwart. Andere kenmerken van de Arsenal trainingsbroek voor 2018-2019 zijn onder andere de volgende:

  • De Arsenal trainingsbroek voor 2018-2019 bevat aan de bovenkant een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden;
    Het bevat twee zakken met een rits aan de zijkanten;
  • De trainingsbroek van Arsenal heeft een tapered fit. Dit betekent dat de broek lekker strak om de benen valt. Hier dragen ook de meshpanelen ter hoogte van de knieholtes aan bij;
  • De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen;
  • Het gehele Arsenal pak is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Arsenal pak voor 2018-2019. Dit pak wordt alleen gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in het Emirates Stadion. De club heeft ook een speciaal Europa League trainingspak. Check ook het flitsende thuisshirt!

Arsenal trainingspak bestellen

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Dit kan in de onderstaande winkels. De trui en trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. De prijs van de top is € 55,- voor kinderen en de broek is € 45,-. In totaal is het pak dus ongeveer € 100,- voor kinderen. Voor volwassenen heeft het pak in totaal een prijs van € 120,-. Wil je andere Arsenal producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Arsenal pak in deze SHOP

of deze winkel!