22 mei 2018

Arsenal thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gelanceerd door de Engelse club en kledingsponsor Puma. Door middel van een aantal flitsende foto's en video's met in de hoofdrol sterren als Aubameyang, Bellerin en Özil, werd het nieuwe tenue aan het publiek getoond. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2018-2019. Puma is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het nieuwe Arsenal tenue. Beide partijen hebben sinds 2014 een contract en dit contract na het seizoen 2018-2019 af. Het heeft er alle schijn van dat dit contract niet verlengd wordt en dat de club uit Londen vanaf 2019-2020 een nieuwe kledingsponsor krijgt. Dan betreft dit voorlopig het laatste thuisshirt van Puma. Meer weten over dit shirt? Check hieronder de details!

Arsenal thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2018-2019 is zoals altijd overwegend rood en bevat verschillende opvallende accenten. De body van het shirt is geheel rood en bevat een melange achtige print van flitsende strepen over het shirt. In deze print zijn ter hoogte van de borst driehoeken verwerkt. Deze driehoeken staan symbool voor de stad Londen. Vanaf de hals naar de bovenkant is het shirt wit. Het shirt bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De zijkanten en achterkant van de hals zijn wit en het rechte gedeelte is rood. Een speciaal detail bevindt zich ook op de mouwen. De mouwen zijn wit en bevatten op het midden een vlak, waarin diagonale rode en witte strepen zijn verwerkt. Verder heeft het shirt weinig details. De rechter borst is uitgerust met het logo van Puma in het wit. Dit logo komt in het zwart weer terug op beide mouwen. Op de linker borst prijkt het embleem van The Gunners. Op het midden van het shirt staat sinds 2006 hoofdsponsor Fly Emirates en dat is ook dit jaar niet anders. 

Het nieuwe Arsenal thuistenue voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Op de shorts staan ook de logo's van Puma en ''The Gunners.'' De bovenkant van het broekje bevat een rode tailleband. De kousen zijn wit met rode accenten. Aan de bovenkant van de voetbalkousen van Arsenal zijn dunne strepen verwerkt. De naam van de club staat in het navy blauw op de sokken.

De tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic shirts, de tenues die de spelers ook daadwerkelijk dragen, bevatten de nieuwe evoKNIT technologie van Puma. Deze tenues hebben de evoKNIT thermoregulatie technologie. Deze technologie komt vooral tot uiting in het materiaal waarvan het shirt gemaakt is. In het materiaal van het authentic voetbalshirt is namelijk voor een deel lycra verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de evoKNIT voetbalshirt van de club nog strakker om het lichaam en de spieren valt. De zijkanten van het shirt zijn daarnaast uitgerust met extra meshpanelen, wat ervoor zorgt dat vocht en zweet nog sneller naar de buitenkant van het shirt getransporteerd wordt en het lichaam nog sneller afkoelt na inspanning. Bovendien heeft het evoKnit voetbalshirt een naadloze constructie, wat betekent dat het shirt aan de zijkanten geen naden bevat en het shirt daardoor de ultieme fit heeft. 

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Arsenal tenue voor 2018-2019. Vanaf nu schitteren sterren als Aubameyang, Özil, Mkhitaryan, Lacazette, Ramsey en Wilshere in dit nieuwe tenue.

Arsenal voetbalshirt kopen

Het Arsenal thuisshirt voor 2018-2019 kan je pas vanaf medio nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is ongeveer € 79,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) is € 69,95. De bijbehorende broekjes zijn voor kinderen € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De kousen zijn € 17,95 zowel in kindermaten als in volwassen maten. In de onderstaande shop kan je het nieuwe tenue van ''The Gunners'' laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel je Arsenal voetbalshirt in DEZE WINKEL