26 juli 2016

Heracles Almelo voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Heracles Almelo voor het seizoen 2016-2017 zijn bekend gemaakt door de club uit Almelo en kledingsponsor Acerbis. Acerbis is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van Heracles en het contract tussen beide partijen loopt tot en met het seizoen 2020-2021. Heracles eindigde het afgelopen seizoen als zesde in de competitie en in de play-offs versloeg de club uit Heracles in de halve finale FC Groningen. In de finale was Heracles over twee wedstrijden FC Utrecht de baas. Door het winnen van de play-offs speelt Heracles Almelo dit seizoen de (voorronde van de) Europa League. De nieuwe shirts zullen gedragen worden in de Europese, Eredivisie en KNVB-beker wedstrijden. Heracles werkt haar thuiswedstrijden af in het Polman Stadion in Almelo. Enkele spelers uit de selectie van Heracles zijn Iliass Bel Hassani, Thomas Bruns, Mark-Jan Fledderus en Brahim Darri.

Heracles Almelo thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Heracles Almelo thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de brede zwarte en witte verticale banen over het shirt. Het Heracles thuisshirt bevat een zwarte polo kraag met knoopjes om deze dicht te doen. Aan de binnenzijde van de kraag staat de slogan: ''u, jij en ik, wij zijn Heracles.'' De mouwen van het thuisshirt zijn volledig wit en zijn voorzien van het trademark logo van kledingsponsor Acerbis. De naam Acerbis is ook terug te vinden op de rechterborst, terwijl de andere kant het embleem van Heracles versiert. De linker schouder van het nieuwe shirt is uitgerust met het oprichtingsjaar van Heracles Almelo. Midden op de borst is op een groot wit vlak de nieuwe hoofdsponsor Asito aangebracht. Vanaf dit seizoen is Asito hoofdsponsor van Heracles voor de komende vijf jaar. Asito is een schoonmaakorganisatie en gevestigd in heel Nederland. Het nieuwe Heracles thuistenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje met daarop de logo's van Acerbis en Heracles. De kousen zijn aan de voorkant zwart en de achterkant wit. De bovenkant is voorzien van een zwarte ban. Midden op de sok staat in het wit het logo van Acerbis.

Heracles Almelo uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Heracles Almelo uitshirt voor 2015-2016 is overwegend zwart met enkele witte accenten. Aan de zijkanten is een wit golvend vlak aangebracht. Over de schouders loopt een dun wit lijntje en deze loopt door naar de achterkant van het shirt. Het Heracles uitshirt heeft een moderne kraag en de kraag bevat aan de voorkant een wit vlak. Beide schouders zijn voorzien van het trademark Acerbis logo in de kleur goud. Acerbis versiert ook de rechterborst van het uitshirt, de andere kant bevat de Heracles Almelo badge. Ook is in de binnenkant van de kraag de leus van de club verwerkt en de linker schouder is uitgerust met het oprichtingsjaar van de club. Het logo en de naam van hoofdsponsor Asito is midden op de borst gedrukt. Het nieuwe Heracles Almelo uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte details.

Het nieuwe Heracles voetbalshirt kan je van nu kopen in de online Heracles Almelo voetbalshop. Alle voetbalshirts van Eredivisie clubs koop je in de online shop van Subside Sports.

Geef hieronder je mening over de nieuwe Heracles voetbalshirts van Acerbis!

Heracles -almelo -voetbalshirts -2016-2017